Zonguldak Taraftarları takımlarına hasret kaldı...

Zonguldak Taraftarları takımlarına hasret kaldı...

Zonguldak Taraftarları takımlarına hasret kaldı...

Türkiye'de taraftar ortalamasıyla Süper Ligde bir çok takımı geride bırakan Zonguldak Kömürspor, korona virüs nedeniyle yaşama sevincini kaybetti. Seyircisiz maçlarda bile takımlarını yalnız bırakmayan Kömürspor taraftarı korona virüs salgını nedeniyle takımlarına hasret kaldı. 

Tüm Dünya'yı etkisi altına alan ve Türkiye'de de etkisini hızlı sürdürmeye devam eden korona virüs nedeniyle her ülkede olduğu gibi Türkiye'de spor müsabakaları iptal edilmişti. Müsabakaların iptal edilmesinin ardından takımlar ve taraftar futbola hasret kaldı. Türkiye'de taraftar ortalamasıyla Süper Lig takımlarını geride bırakan TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un taraftarları yaşama sevincini kaybetti.Futbolla yatan ve futbolla kalkan Zonguldak şehiri korona virüs nedeniyle Bakanlığın evde kal çağrılarına uyuyor. Kırmızı Lacivertli taraftarlar hasret kaldıkları takımlarını sosyal medya aracılığıyla şampiyonluk videolarını izleyerek hasret gideriyor. Her fırsatta takımlarını özledikleri ifade eden Kömürspor taraftarları salgının bitmesini iple çekiyor. 
Seyircisiz maçta bile yanlız bırakmadılar 
Son olarak Zonguldak Kömürspor korona virüs öncesinde ligin 27'inci haftasında Sarıyer'i konuk etti. Zonguldak Kömürspor 25'inci hafta mücadelesinde Hekimoğlu Trabzon maçında taraftarların neden oldu kötü tezahürat nedeniyle Sarıyer maçını seyircisiz oynadı. Zonguldak Kömürspor tarafları maçın seyircisiz olduğuna aldırış etmeden takımları destek için Devrek İlçesine gitti. Kırmızı-lacivertli taraftarlar, sahayı gören bir binanın en üst katına çıkarak takımlarına destek verdi. Zonguldak Kömürspor, Sarıyer ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı Lacivertli takım oynadığı Sarıyer maçıyla cezasını doldurdu. 
 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER