Zonguldak üstünlüğünü koruyamadı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Ligi 8. Hafta maçları oynandı.

Zonguldak üstünlüğünü koruyamadı

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Ligi 8. Hafta maçında Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar kendi evinde Zonguldak Veteranları 6-3 yendi.

ZONGULDAK ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Pazar günü saat 18.00de Beşbinevler stadında oynanan maçta Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar ile Zonguldak Veteranlar Karabükte karşı karşıya geldiler. Oldukça çekişmeli ve gollü geçen karşılaşmada ilk yarıda Zonguldak Veteranlar ikinci yarıda ise Karabük Veteranların üstünlüğü vardı. İlk yarıda kazandığı penaltı atışından Hacı Demir ile golü bulan Zonguldak Veteranlar soyunma odasına 1-0 önde girdi. 

İKİNCİ YARIDA ÜSTÜN TARAF KARABÜK

İkinci yarıda sahada maçı daha fazla isteyen taraf Karabük Veteranlardı. Peşpeşi bulduğu gollerle maçı 6-3 kazanan Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranların gollerini Şenol (2), Tuncay, Bülent, Kazım ve Ahmet attı. Zonguldak Veteranların gollerini ise Hacı Demir (2), Akın Gülal attı. 

Aldığı bu galibiyetle puanını 17ye çıkaran Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar zirve mücadelesinde Samsun Metro Veteranları takip etmeye devam etti. Zonguldak Veteranlar ise ikinci yarıda ilk mağlubiyetini alarak 7 puanda kaldı.

Batı Karadeniz Liginde oynanan diğer karşılaşmalarda; Samsun Metro Veteranlar deplasmanda Akçakoca Gökspor Veteranlar takımını 7-1, Çorum Hitit Masterler ise kendi evinde Bartın Kozcağız Belediyesporu 7-2 yendi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER