Zonguldakspor beraberliğe razı geldi

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, bu hafta deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya geldi. Zonguldak Kömürspor deplasmanda aldığı beraberlikle puanını 4’e yükseltti. Zonguldak Kömürspor, altın değerindeki 1 puanı Kırklareli deplasmanında hanesine yazdırdı.

Zonguldakspor beraberliğe razı geldi

MAÇ SONUCU KIRKLARELİSPOR 1 - 1 ZONGULDAKSPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor ve Kırklarelispor, Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler. Yalçın Taşkınfurat, Armağan Çekinmez ve Şenol Bektaş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmadan takımlar sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldılar. Kırmızı-lacivertli ekibin golünü dakika 45’de Mehmet Gürkan Öztürk kaydetti.

Sezonun üçüncü haftasında Kırklarelispor’a konuk olan Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Amed Sportif Faaliyetler galibiyetinin morali ile sahaya çıktı. Hafta içi Teknik Direktör Serkan Afacan nezaretinde çalışmalarını tamamlayan Zonguldak Kömürspor, 3 puan odaklı futbol ortaya koydu.

BERABERLİĞE ENGEL OLAMADILAR

Zonguldak Kömürspor dakika 45’de Mehmet Gürkan Öztürk’ün attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci devreye daha moralli çıkan Zonguldak Kömürspor, skoru koruyamayarak dakika 67’de rakibinin beraberlik golüne engel olamadı. Ev sahibi takım Kırklarelispor’un golünü ise İbrahim Sürgülü kaydetti. Müsabakanın devamında başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldılar. Kırklarelispor-Zonguldak Kömürspor karşılaşması 2019-2020 Futbol Sezonu’nun üçüncü hafta müsabakaları kapsamında oynandı. Zonguldak Kömürspor, aldığı beraberlik ile puanını 4’e, Kırklarelispor ise 2’ye yükseltti.

KÖMÜRSPOR’DA ÜZÜCÜ SAKATLIK

Kırklarelispor-Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında sahaya ilk 11’de çıkan kırmızı-lacivertli Görkem, müsabakanın 25’inci dakikasında sakatlanarak oyun dışına alındı. Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında gösterdiği başarılı performansla taraftarın beğenisini toplayan 80 forma numaralı Görkem Güven, oyun devam ederken tedavi için hastaneye kaldırıldı.

BOL SARI KARTLI KARŞILAŞMA

Kırklarelispor-Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında iki takımdan da çok sayıda futbolcu sarı kart gördü. Zonguldak Kömürspor’dan Muammer Sarıkaya, Mehmet Gürkan Öztürk, İsmail Güven ve Serhat Baştan, Kırklarelispor’dan ise Mert Sinan Pekesen, Davut Babur ve Emre Keleşoğlu olmak üzere müsabakada toplamda 7 sarı kart çıktı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2019, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER