Zonguldakspor evinde yine kayıp; 0-0

Tff 2. Lig Beyaz Grup'un 7. Haftasında Zonguldak Kömürspor, Sahasında Hacettepe İle Golsüz Berabere Kaldı.

Zonguldakspor evinde yine kayıp; 0-0

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 7. haftasında Zonguldak Kömürspor, sahasında Hacettepe ile golsüz berabere kaldı.

Sezona  iyi bir başlangıç yapan,oynadığı futbolla beğeni kazanan Zonguldak Kömürspor, ilk 5 maçta topladığı 10 puanla zirveye ortak olmuştu.  Cumartesi ve Çarşamba günü olmak üzere üst üste iki maçını   evinde oynayan Kırmızı-Lacivertli  futbolcular Yeni Çorumspor’a yenilikten sonra   puan cetvelinin alt sıralarında yer alan Hacettepe ile berabere kalarak iki maçta 5 puan bıraktı. İlk maçlara göre mücadeleci ve hırslı oyunlarını son iki maça yansıtamayan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, kaybettikleri puanlar nedeni ile  zirve yolunda  fırsat  teptiler.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:0- HACETTEPESPOR:0

Stat: Karaelmas Kemal Köksal 
Hakemler: Volkan Okur xx, Onur İçyer xx, Mustafa Onur Özgenç xx 
Zonguldak Kömürspor: Sinan xx, Hakan xx, Atakan xx, Ramazan xx, Emre Can xx, İsmail xx (Oğuzhan dk. 82 ?), Muammer xx, Metin xx (Yiğit dk. 71 x), Onurcan xx, Mehmet xx, Görkem xx (Tezcan dk. 59 x) 
Hacettepe: Burak xx, Selim xx, Metehan xx, Ömürcan xx, Alper xx, Eren xx, Volkan xx (Mustafa dk. 70 x), Çayan xx, Yağız (İhsan dk. 76 x), Serdarcan xx, Mehmet xx (Recep dk. 88 ?) 
Sarı kartlar: İsmail, Onurcan, Oğuzhan, Tezcan (Zonguldak Kömürspor), Volkan (Hacettepespor) 
(ECB-ET-TK-S) 

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,7’inci haftada kendi sahasında konuk ettiği Hacettepespor ile  golsüz berabere kalarak haftayı 1 puan kapattı. Gençlerbirliği’nin pilot takım olan ve   genç futbolculardan kurulu  Hacettepe karşısında pozisyon dahi bulamayan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular sahadan 1 puan ayrılmak zorunda kaldılar.  İlk maçlara göre oynadığı oyunlada  tat vermeyen Zonguldak Kömürspor, üst üste evinde oynadığı 2 maçtan 5 puan kaybedince  üst sıralara tırmanma yolunda fırsat  kaçırdılar.

KAZANMAYI UNUTTUK

Son iki maçını evinde oynamanın avantajını kullanamayan  Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular,  vasat bir oylun sergileyince kazanmayı unuttular. 0-0 biten Hacettepe maçı sonrası 11 puana ulaşan Zonguldak Kömürspor’un zirve ile orasında olan puan farkı biraz daha açıldı. Hacettepe ise almış olduğu bu beraberlikle 5 puana  ulaşarak 16’ıncı basamakta yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2019, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER