Zonguldakspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz

Zonguldakspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz

Zonguldakspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz

ZONGULDAK Kömürspor Kulübü, bugun Pendikspor’la oynanacak karşılaşmada, kadın ve çocuklardan bilet ücreti alınmayacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun tüm kulüpler için uygulamaya koyduğu “Kadınların ve 16 yaş altı çocukların müsabakalara ücretsiz girme” projesi 2011 yılında yürürlüğe girmişti. Bu tarihten itibaren Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de uygulanan bu proje, 2017-18 sezonunda da devam ediyor.

Zonguldak Kömürspor Kulübü, 2. Lig Beyaz grupta yarın (12 Kasım Pazar) Pendikspor’la saat 13.30’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak 12’nci hafta maçı öncesi söz konusu projeyi bu sezon ilk kez uygulamaya koyacak.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuzun aldığı karar üzerine Pendikspor karşılaşması, çocuk ve kadınlara ücretsizdir. Tüm herkesi forması, atkısı ve şapkasıyla maça bekliyoruz. Burada amaç; tribünlerin doluluk oranını artırmak, futbolun geleceğine katkıda bulunmak, saha içindeki görsel şova ilgiyi artırmak, olası çirkin ve kötü tezahürata engel olmak ve ailelerin de rahatlıkla maç izleyebileceği müsabaka ortamı oluşturmaktır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER