Zonguldakspor takvimleri geldi, Salı günü satışlar başlıyor

Zonguldak Kömürspor, geçen sene başlattığı takvim projesinin ikincisini gerçekleştiriyor. Takvimlerin yaprakları gelirken Başkan Süleyman Caner öncülüğünden Ultras ve Genç Zonguldak taraftar gruplarıyla birlikte taşındı.

Zonguldakspor takvimleri geldi, Salı günü satışlar başlıyor

Zonguldak Kömürspor, geçen sene başlattığı takvim projesinin ikincisini gerçekleştiriyor. Takvimlerin yaprakları gelirken Başkan Süleyman Caner öncülüğünden Ultras ve Genç Zonguldak taraftar gruplarıyla birlikte taşındı. Kartonların da gelmesiyle Salı günü satışlar başlayacak.

Ultras ve Genç Zonguldak taraftarları Zonguldakspor takvimi için güç birliği yaptı.Başkan Süleyman Caner ile birlikte taşınan takvimler Salı günü satışa çıkıyor. Takvimlerin geldiğini duyan taraftar takvimleri taşımak içinseferber oldu.

Dün kargo ile gelen 7 bin 500 takvim akşam geç saatlerde Zonguldak´a ulaştı. Takvimler, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner´in Aksaray İşhanındaki ofisine kısa sürede birbirine haber veren taraftarlarındesteğiylebir saatte taşındı.

Yaklaşık 25 taraftarın takvimlerin geldiğini duyması üzerine evlerinden gelmesi Başkan Süleyman Caner´i çok duygulandırdı. Dün sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye gidip serum yiyen Başkan Süleyman Caner de takvim taşıdı. Ulstras ve Genç Zonguldak taraftar gruplarından gelen taraftarlar takvimin taşınması bittiğinde birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kartonların Salı günü geleceğini belirten Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, takvim almak isteyenlerin kendisine veya yöneticilere ulaşabileceğini belirtirken caddede satış noktası oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Caner, takvim projesinde geçen sene 5 bin takvim satışından 96 bin lira gelir sağlandığını hatırlatarak, Bu sene 7 bin 500 adet basıldı. 150 bin lira gelir sağlamayı hedefliyoruz. Özellikle takvimimize reklam vererek masrafın karşılanmasına destek veren Akbal, VS Group İnşaat, Karaelmas Mühendislik Doğalgaz, Bahadır Kardeşler Madencilik, Topraklar Meşrubat, 67 İnci Börek ve Emko Isıtma Sistemleri sahiplerine çok teşekkür ederiz.Ayrıca, geçen sene olduğu gibi bu sene de çok sayıda takvim alma sözü veren Türk Metal Sendikasına şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER