“Zoru Başaranlar”

Kdz. Ereğli Belediyespor  ParaVolley Takımı

“Zoru Başaranlar”

Kdz. Ereğli Belediyespor ParaVolley takımı İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Zoru Başaranlar- Akran Sohbetleri’ne katıldı. 

Kdz. Ereğli Belediyespor ParaVolley takımı ve antrenörü İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Zoru Başaranlar- Akran Sohbetleri’ne katılarak elde ettikleri başarıları anlattı. 
Kdz. Ereğli Belediyesporlu voleybolcular, teknik ekip ve takımın milli voleybolcularının katıldığı sohbette ParaVolelley takımının kuruluşu ve başarı hikayesi anlatıldı. 
ParaVolley Kdz. Ereğli Belediyespor ve ParaVolelley Milli Takım Yardımcı Antrenörü Adem Çelik, etkinlikte bugüne kadar elde ettikleri başarılar ve branş hakkında bilgiler vererek, takımın hedeflerinden bahsetti.
ParaVolelley Takımı – Milli Voleybolcu Kdz. Ereğli Belediyespor as Başkanı Tarkan Atik, böyle anlamlı bir organizasyona katılmaktan takım adına büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek “ 2014/2019 ParaVolley hikâyemizi paylaştığımız bu anlamlı organizasyonun gerçekleştirilmesinde desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Yüksel olmak üzere Gecede Bizleri Yanlız Bırakmayan Başta Kdz Ereğli KYK Yurt Müdürü Mete Okur, Eğitim Şube Müdürü Erhan Yavaş ve Eğitim sorumlusu Elif Sefercik ve salonu dolduran Eğitim Fakültesi ve Yüksekokul öğrencileri ne ilgileri için Kdz. Ereğli Belediyespor ParaVolley ailesi olarak çok teşekkür ederiz. “dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019, 22:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER