'ZORUMA GİDİYOR'

“ZORUMA GİDİYOR”

'ZORUMA GİDİYOR'

Maraşspor karşısında cezalı olması nedeniyle sahada olmayacak olan Kırmızı lacivertli Zonguldakspor’un takım kaptanı Mert Caymaz, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Maraşspor maçını değerlendirirken, Kulübün maddi konusunda yaşadığı sıkıntılardan dolayı da utanç duyduğunu ifade etti. 

  TELİHKELİ BİR TAKIM

“Puan durumu kimseyi aldatmasın. Bu müsabakalar çok daha zor oluyor. Cezalı olmayı hiç istemeyeceğim bir maç. Çünkü Silivrispor maçı da zor geçmişti. Böyle takımlar can havliyle saldırıyorlar. Hocalarımız Gümüşhanespor maçını izlemişler. Kahramanmaraşspor saldırmış ve sıkıntı yaratmış. Adamlar can çekişiyor. İlk 15-20 dakika tehlikeli olacaklar. Ben puanla döneceğimizi düşünüyorum. 3 puan geleceğimiz için çok iyi olur. Oradaki 3 puan, Urfa ve Nazilli’den alınacak 4 puan bizi çok çok iyi yerlere taşır.” dedi.

BU OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN BAŞARILIYIZ

Caymaz, “Sahanın durumu ortada. İnanılmaz ağır bir zemin. Sahayı ilk kez böyle görüyorum. İdman yapacak sahamız yok. Geçen seneden çok daha zor bir grup.  Geçen seneye göre kadro derinliği açısından da durumuz daha kötü. Geçen seneki alternatifler yok. Maddi olarak daha kötüyüz. Bu olumsuzluklara rağmen başarılıyız.” dedi.

 ZORUMA GİDİYOR

Caymaz, “Yeni gelen arkadaşlar aralarında konuşuyorlar. Bu da benim zoruma gidiyor. Hiç kimse sahip çıkmıyor ama biz elimizden geldiğince devam edeceğiz. Bizim ne bütçelerle kurulduğumuz belli. Bütçe küçük ayrıca kurduğun bütçedekilerde parasını alamıyorlar. Bizden 3-5 Milyon fazla para harcayanların durumu ortada. Senden 10 Milyon fazla para harcayanlarla aynı puandasın. Biz bu şehre yaranmak için daha ne yapalım? Kimse bize çıkıp ta, ‘ Bu çocuklar, bu imkânlara rağmen bu maçı kazandılar’ demiyorlar. Onure edildiğimizi hiç duymadım. Biz Sakaryaspor maçı haricinde ne deplasmanda ne de içerde hiçbir takıma ezilmedik. Biz çok iyi çalışıyoruz. Kalbi temiz bir grup var. Allah’ta yüzümüzü kara çıkarmıyor. ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER