1 HAFTA İÇERİSİNDE HİZMETE GİRİYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi’ne ait olan Bozhane mevkiindeki çay bahçesi bir hafta içinde halkın hizmetine giriyor. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve ekibi ile kantar bölgesinde ve sahildeki çay bahçesinde yapılan çalışmaları inceledi.

1 HAFTA İÇERİSİNDE HİZMETE GİRİYOR

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediyesi’ne ait olan Bozhane mevkiindeki çay bahçesi bir hafta içinde halkın hizmetine giriyor. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve ekibi ile kantar bölgesinde ve sahildeki çay bahçesinde yapılan çalışmaları inceledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek, Esra Alpago, İsmail Başel ve daire müdürleri sabahın erken saatlerinde geçen yıl kapatılan 10. Kilometre plajlar mevkiinde bulunan kantar alanını inceleyerek güne başladı.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından kapatılan kantar alanının kamunun yararına kullandırılması gerektiği düşünen Başkan Uysal ve ekibi, söz konusu alanda inceleme yaparak, başkan yardımcıları ile konuya ilişkin görüş-alışverişinde bulundu.

1 HAFTA İÇERİSİNDE AÇILIYOR

Alanın incelenmesinin ardından Kdz. Ereğli Bozhane Mevkiinde bulunan ve yaklaşık 2 senedir atıl halde bulunan belediyeye ait hizmet binasında incelemelerde bulunan Başkan Uysal, buranın 1 hafta içerisinde hizmete geçirilmesi talimatını verdi.

1 hafta içerisinde çay bahçesi olarak Ereğli halkının hizmetine sunulacak olan deniz kenarındaki alanda açıklama yapan Başkan Uysal; “Burası Ereğli’nin en güzel alanlarından biri. Burayı 1 hafta içerisinde Ereğli halkının hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER