10 MAYIS´TA 2.KEZ AÇILACAK

10 MAYIS´TA  2.KEZ AÇILACAK
gundemeregli.com-
Kdz Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemirli Kadınlar Yardım Derneği Güldane Akbulut atölyesinde kurs gören ressamlar eserlerini görücüye çıkarttı.
Erdemirli Kadınlar Yardım Derneği Güldane Akbulut Atölyesi ressamları yıl boyunca hazırladıkları resimlerini Atatürk kültür Merkezi Osman Zeki Oral Sergi Salonunda sergilemeye başladı.
2-9 Mayıs tarihleri arasında sergilenecek olan resim sergisinin açılışında konuşan eğitmen Güldane Akbulut, sergiyi Osman Zeki Oral onuruna açtıklarını söyledi.
Sergide Ünlü ressam merhum Osman Zeki Oral´ın bir eserinin de yer aldığını ifade eden Akbulut “04 Mayıs 2014 tarihinde gözlerini yuman duayen ressam, resimde beni yönlendiren ve yetiştiren Osman Zeki Oral Hocamı anmadan geçemeyeceğim. Ben ondan aldığım resim kursları sayesinde bugün bu atölyeyi açabildim ve ressamlar yetiştirmeye başladım. Bu sergiyi bir yerde O’nun anısına da açmış oluyoruz. Osman Hocamı ölümünün 2. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz, ruhu şad olsun. Sergimizin açılmasında emekleri olan çalışma arkadaşlarıma ve Erdemir’e teşekkür ediyorum ”dedi.
Daha sonra gerçekleştirilen sergi açılışının ardından sanatseverler sergiyi gezerek, eserler hakkında bilgi aldılar.
2-9 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral Sergi Salonunda sergilenecek olan eserler, 10 Mayıs tarihinde Erdemir’in kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında saat 16.00’da ikinci kez açılacak.
Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2014, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER