11 motosikletli polis sertifikasına kavuştu

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Motosikletli Polis Timi kursunu tamamlayan 11 polis memuruna sertifikaları verildi.

11 motosikletli polis sertifikasına kavuştu
İHA-Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Motosikletli Polis Timi kursunu tamamlayan 11 polis memuruna sertifikaları verildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen sertifika törenine, Vali Ali Kaban, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polisler katıldı. Törende “Motosikletli Polis Timi” kursunu başarılı bir şekilde tamamlayan 11 polis memuruna sertifikaları verildi. Tören Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın sertifikaları dağıtmasının ardından sonra erdi.

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Vali Ali Kaban yaptığı açıklamada, “Emniyetimizin bizden 8 motosiklet kadar bir talebi oldu. Bunun 4’ünü Eren Enerji temin etti. 3 tanesini Ereğli Organize Sanayi müdürümüz, birini de il özel idaremiz temin etti. Bu temin edilen motorlar çok güçlü ve kendi başına bir tim oluşturacak kadar etkili araçlardır. Arkadaşlarımız da bu araçların kullanımı konusunda iyi yetiştiler ve güzel bir eğitim aldılar. Bugünden itibaren Ereğli ve Alaplı’da da faaliyete geçiyor motosikletli timlerimiz. Vatandaşımızın güvenliğini sağlamak için, gerek mobilizasyonu itibariyle, gerekse etkililiği itibariyle bu timlerin çok katkıda bulunacağını düşünüyorum. Çünkü biz bunu Zonguldak kent merkezinde de görmeye başladık. Aynı şekilde Ereğli ve Alaplı’da da etkili olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER