2 AYRI KAZA’DA BİLANÇO 1 ÖLÜ ,5 YARALI

2 AYRI KAZA’DA BİLANÇO 1 ÖLÜ ,5 YARALI
gundemeregli.com- Olumsuz hava koşulları ile yağışlı havaların etkisiyle artan trafik kazalarına Kdz. Ereğli ile Zonguldak karayolu arasında bir yenisi daha eklendi.

Aynı karayolunda meydana gelen 2 farklı kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi yaralandı. Bir türlü dur denilemeyen trafik canavarının bu defa adresi, Ereğli İlçesine bağlı Soğanlı Mevkii ve Ören mahallesi mevkiiydi..

Trafik canavarı Ereğli- Zonguldak karayolunda bir kez daha yüzünü gösterdi.İlk kaza’da 4 kişi yaralanırken 2. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Kdz. Ereğli İlçesi Soğanlı Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre dün saat 10.30 sıralarında meydana gelen kaza Kdz. Ereğli-Zonguldak Karayolu Soğanlı mevkiinde meydana geldi.

İddiaya göre, Zonguldak istikametinden Ereğli istikametine gitmekte olan Metin D. (43) yönetimindeki 67 DS 791 plakalı araç yol kenarında park halindeki 61 K 9158 plakalı tırının yakıt deposuna takviye yapan Hayrettin İyiyazıcı’ya çarptı.

Çevrede bulunan vatandaşların 112 Acil Servis ekibine haber vermesi üzerine İyiyazıcı ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken, yolda yaşamını yitirdi. Diğer araç sürücüsü ise Hafik şekilde yaralandı.

Çarpmanın etkisiyle tır ve hususi araçta büyük maddi hasar meydana geldi.

Olay sonrasında kaza tutanağı tutan Jandarma konuyla ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdürürken, araç sürücüsü ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yaralı şahsın bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

2. KAZADA LASTİK PATLADI, BARİYERLERE VURDU

Diğer yandan Ereğli Zonguldak Karayolunun Soğanlı suyu rampalarında direksiyon hakimiyetini kaybeden 67 LP 830 plakalı hususi otomobil sürücüsü İlyas Ç. (60) soğan rampalarında inişe geçtiği sırada aracın sol ön lastiğinin patlaması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek dönmeye başladı. Otomobil bariyerlere çarptıktan sonra durabildi.

Araç içerisinde bulunan ve kazada yaralanan Selami T. (38) Şerife Ç. (65) Arzu Ç. (23) ve Sevim Ç. (43) olay yerine gelen ambulans ile özel hastane ve Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü İlyas Güney “Buradan 4 ile normal geliyorduk. Lastik gümleyince bariyerlere vurdu araba dedi. Zonguldak İl Afet ve Acil durum müdürlüğü ekipleri (AFAD) ve Zonguldak Bölge trafik ekiplerinin geldiği kaza ile ilgili hazırlanan tutanakların ardından hurdaya dönen otomobil çekici vasıtası ile kaza yerinden kaldırıldı.

Ereğli Devlet Hastanesi ve özel hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER