2 polis memuru gözaltına alındı

´Askeri gizli bilgi ve belge bulundurma´ suçlamasıyla ilgili açılan davada ´kanuni yetkileri dışında hareket ettiği´ iddiasıyla İzmir merkezli 18 ilde gerçekleştirilen ve 44 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında Zonguldak´ta da 2 polis gözaltına alındı.

2 polis memuru gözaltına alındı
 İHA-´Askeri gizli bilgi ve belge bulundurma´ suçlamasıyla ilgili açılan davada ´kanuni yetkileri dışında hareket ettiği´ iddiasıyla İzmir merkezli 18 ilde gerçekleştirilen ve 44 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında Zonguldak´ta da 2 polis gözaltına alındı.
Zonguldak’ta İzmir merkezli gerçekleştirilen operasyonda Devrek ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 41 yaşındaki G.G. ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 36 yaşındaki C.Y., ´Askeri gizli bilgi ve belge bulundurma´ suçlamasıyla açılan dava kapsamında ´kanuni yetkileri dışında hareket ettiği´ gerekçesiyle gözaltına alındı.
Sabah erken saatlerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan G.G. ve C.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından İzmir’e gönderildi.
Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER