25 bin kişi ziyaret etti

25 bin kişi ziyaret etti

25 bin kişi ziyaret etti

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Abdi İpekçiSergi Salonunda açılan ‘15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Sergisi’ni açılışındanbugüne 25 bin kişi ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 15 Temmuz’u‘unutmayacağız, unutturmayacağız’ dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğütarafından hazırlanan ve açılışı 30 Ağustos Zafer Bayramı gerçekleştirilen “15Temmuz Demokrasi ve Şehitler fotoğraf sergisi” halk tarafından yoğun ilgi görüyor.

Abdi İpekçi Sergi Salonunda, Anadolu Ajansı fotoğrafları ile Kdz.Ereğli’deki demokrasi mitingleri fotoğraflarından oluşan sergi ile ŞehitAstsubay Ömer Halisdemir’e ayrılan, askeri üniforma, ayakkabıları, künye vebröve bilgilendirmelerinin bulunduğu köşeyi de içinde barındıran ve Bayramtatili süresince de açık olan sergiyi 20 günde yaklaşık 25 bin kişi ziyaretetti, 5 bin kişi ise ‘Bu vatan için kanımın son damlasına kadar varım’köşesinde parmak izi vererek imza attı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “HalkımızDemokrasi nöbetlerinde olduğu gibi açtığımız sergi konusunda da duyarlılığınıgösterdi. Yaklaşık 25 bin kişi sergimizi gezerken, yaklaşık 5 bin kişi de “Buvatan için kanımın son damlasına kadar varım” köşesinde parmak izi vererek ,imzaattı. Alınan parmak izleri ve imzalarıbir kitap halinde getirerek önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımıza göndereceğiz.15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Bu arada sergiyi gezen çok sayıda vatandaş duygularınıanlatırken, sergide emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

‘15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler fotoğraf sergisi’ her günsaat 10 ila 18 arasında vatandaşların ziyaretine açık kalacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER