27 yıllık Eser

Gündem Gazetesi, yerel basında önemli bir aşama kaydederek 27. meslek yılına girdi.

27 yıllık Eser

Gündem Gazetesi, yerel basında önemli bir aşama kaydederek 27. meslek yılına girdi. Bölgenin en uzun soluklu günlük yerel gazetelerinden biri olan gazetenizGündem Gazetesi, 27.yayın yılına girmenin haklı gururunu yaşıyor.

Emekli öğretmen olan Ali Osman Eser tarafından 13 Kasım 1989 yılında gazeteci oğulları Ali Suat Eser ve o dönem Hukuk Fakültesi öğrencisi de olan ve şu anda Avukatlık yapan Yücel Eser ile birlikte kurduğu Gündem Gazetesi,kuruluşundan bu güne ilkeli, doğru ve cesur yayınları ile her kesimin takip ettiği bir yayın kuruluşudur. Gazetemiz kurucusu Ali Osman Eser 4 Mayıs 2002’de yaşamını yitirmesi üzerine, gazetenin genel yayın yönetmeni oğlu Ali Suat Eser, gazetenin sahipliğini üstlenmiştir. Avukatlık yapan diğer oğlu Yücel Eser’de kuruluşundan beri yürüttüğü Yazı İşleri Müdürlüğü görevinden bir süre sonra ayrılarak Hukuk Danışmanı olarak gazeteye hizmetini sürdürmüştür. Mart 2009’da geçirdiği kalp krizi ve ilk kalp ameliyatı ile başlayan sağlık sorunu, 2010’un ilk aylarında ciddi boyuta ulaşan Ali Suat Eser, kardeşleriyle birlikte karar alıp Nisan 2010 itibariyle Gündem ve matbaa tesisini kardeşi Çetin Eser’e devretmiştir.

ERDEMİR emeklisi olan Çetin Eser, devraldığı bayrağı daha yükseklere taşımak için varını yoğunu ortaya koymuş ve bunda da başarılı olmaktadır. Gündem’in yıllar sonra yeniden resmi ilan alma hakkı kazandırarak çıtayı daha da yukarı taşıyan Çetin Eser, 27. Yayın yılına girmenin haklı gururunu yaşadıklarını şöyle anlattı: “Öncelikle okuyucularımıza bizlere verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Son bir yılda yaptığımız muhteşem kadro değişikliği ile adeta küllerinden doğan Gazetemiz yapılan özel haberlerle yine Ereğli gündemini belirleyici olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. İlkelerinden taviz vermeyen, her zaman doğruya taraf olan Gündem bundan sonra da her zaman doğrunun, haklının ve mağdurun yanında yer almaya devam edecek. Ben bu vesile ile gazetemizin kuruluşundan bu güne emek veren tüm gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

DOLU, DOLU 6 SAYFA

Okurlarına dolu dolu 6 sayfa ile hizmet verdiklerini ifade eden Eser, 13 Kasım 1989 yılında yayın hayatına başlamasının ardından 27 yıl geçti. 27 yıl içerisinde tarafsız yayın ilkesi ile sizlere ve basın meslek ilkelerine vermiş olduğu söz ile yayın hayatını devam ettiriyoruz’’ dedi.

EN GÜNCEL HABER SİTESİ

www.gundemeregli.com internet sitesinin günü birlik güncel haber paylaşım yaptığını belirten Eser, ‘’ Bölgemizin en aktif ve en çok takip edilen internet sitesiyiz, gazetemiz tarafından yapılan haberler sıcağı sıcağına siz saygı değer okuyucularımıza anında ve yerinde okunması için sitemizde yayına sunuyoruz.’’ dedi.

SAĞLAM EKİP

Gündem Gazetesi çalışanlarının sağlam bir ekip olduğunu söyleyen Eser, ‘’Gazetemizin başarısındaki en büyük katkıyı sağlayan, Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Şaban Atalay, Muhabirlerimiz Hediye Eser, Sadettin Yıldızhan, Aysun Köseoğlu, Şafak Negüzel ve Gazetemiz Baskı Ustası Aydın Ayhan’dır. Bu kadro ile 27.yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER