29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun

Kdz. Ereğli ve Alaplı´da Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun

CHP´DEN ALTARNATİF TÖREN

KUTLAMA MESAJLARI

Siyasi Parti temsilcileri ile sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladılar

Yayımlanan mesajlar şu şekilde;

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ PROF. DR. ERCAN CANDAN

Güzel vatanımız düşmanlar tarafından işgal edildiğinde, baştaGazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milletimiz kurtuluş mücadelesine başlamış ve her zaferinde başarıya ortak olmuştur. Kurtuluş mücadelemizin ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk savaşta olduğu gibi barışta da ülkenin geleceğine hep beraber karar verilmesi gerektiğine inanarak, yeni meclis açılmıştır.

29 Ekim 1923 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisinde Cumhuriyet ilan edilerek yeni rejimin adı konulmuş, kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi geleceğine de halkın karar vermesi sağlanmıştır. Köklü bir geçmişe ve devlet geleneğine sahip olan milletimiz genç Cumhuriyetimize sahip çıkacak, demokratik gelişimini devam ettirecek gelecek nesillere aktaracaktır.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıl dönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi şükranla, rahmetle ve minnetle anar, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı´nı tebrik eder, selam ve saygılarımı sunarım.






Tam bağımsızlığımızın simgesi kurumlarımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir.166 yıllık üretim kültürüyle, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) da bu kurumlardan biridir.

 
 
AK PARTİ KDZ. EREĞLİ GENÇLİK KOLLARI İKİNCİ BAŞKANI VE EREĞLİ KENT KONSEYİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ UMUT YÜKSEL KURU
 

 
YAZICIOĞLU ŞİRKETLER GRUBU YÖNETİMİ
 
 
Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER