3 kişi bir evde boğazları kesilmiş halde bulundu

Gürcistan uyruklu 3 kişi bir evde öldürülmüş halde bulundu. Savcılık tarafından evde yapılan inceleme devam ediyor.

3 kişi bir evde boğazları kesilmiş halde bulundu

Düzce’de Gürcistan uyruklu 3 kişi bir evde öldürülmüş halde bulundu. Savcılık tarafından evde yapılan inceleme devam ediyor.

Düzce Aziziye mahallesi Huzur sokak üzerinde bulunan bir evde 3 kişi vahşice katledilmiş olarak bulundu. Alınan bilgi ve iddialara göre, Gürcistan uyruklu olan Ema Sharipova(56), Elnaz Sharipova(46) ve Sahip Sharipova(19) birlikte yaşadıkları evde öldürülmüş olarak bulundu. Bilinmeyen bir sebeple eve gelen Ema Sharipova’nın eski eşi Servet Öztürk, Elnaz ve Ema Sharipova kardeşler ile Ema Sharipova’nın torunu olan Sahip Sharipova’yı ölü halde bulunca hemen polisi aradı.
Hemen olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri evdeki Gürcistan uyruklu 3 kişinin ölü olduğunu belirlerken, polis ekipleri de hemen evde inceleme başlattı. Konuyla ilgili açıklama yapan Düzce Başsavcısı Kamil Erkut Güre, “Bugün saat 5 sularında savcılığımıza kolluk tarafından şu an önünde bulunduğumuz evde 3 ölü bulunduğu ihbarı gelmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Müracat savcımız kolluğa gerekli talimatları verdi. Olay yeri inceleme ekipleri ve diğer kolluk kuvvetleri de delillerin muhafazası için olay yerine intikal ettirildi. Adliyede nöbetçi savcımız olayı devraldı. Biz az önce bir inceleme yaptık. Onun haricinde otopsi işlemleri ve diğer delil toplama işlemleri devam ediyor. Olayın sebepleri ve varsa faillerinin bulunmasına yönelik soruşturma başlatıldı. Aşamalardan da kamuyu bilgilendireceğiz. Kesin ölüm sebepleri belli olmadığı için bir şey söylememiz mümkün değil. Nöbetçi savcımız o konuyla ilgili otopsi işlemini yapacak ve gerçek ortaya çıkacak. Eğer cinayetse buna bağlı olarak şüpheliler ve şüphelilerin araştırılması işlemleri devam edecek” dedi.
Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER