3 Mahalleye Kanalizasyon Müjdesi

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunu yine mahallelere ayırdı.

3 Mahalleye Kanalizasyon Müjdesi
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunu yine mahallelere ayırdı. Güne Belen’de başlayan Uysal, Dağlar ve Bölücek ile devam ettiği mahalle gezisini, Hamzafakıhlı’da noktaladı. Önümüzdeki günlerde söz konusu mahalleleri daire müdürleri ile yeniden gezecek olan Uysal, yıllardır kanalizasyon bekleyen Dağlar’a, kanalizasyon müjdesi verdi.
Başkan Uysal, gün içindeki ilk ziyaretini Belen’e yaptı. Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Sarıkorkmaz Mahalle Muhtarı Ali Kocatürk, Kavakllık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan ve Uzunçayır Muhtarı Şaban Özcan’ın da kendisine eşlik ettiği Belen ziyaretinde, mahalle muhtarı Alaattin Oktay’dan mahallenin sorunlarına ilişkin bilgiler alan Uysal, daha sonra mahalle sakinlerinden gelen talepleri de dinledi.
Uysal, öne çıkan yağmurlama kanallarının temizlenip betonlanması, mahalle girişindeki yolun genişletilmesi ve mahalle mezarlığı çevre duvarının yapımı konularının çözümü konusunda gerekenin yapılacağı sözünü vererek mahalleden ayrıldı.
3 MAHALLEYE KANALİZASYON MÜJDESİ
Başkan Uysal, Dağlar mahallesi ziyaretinde de mahalle muhtarı Ecvet Şahin ve mahalle sakinleriyle yaklaşık 1.5 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Uysal, bir mahalle sakininin “2010’dan beri kanalizasyon bekliyoruz.” sözü ve bir çok mahalle sakininin de aynı soruna dikkat çekmesi üzerine mahalle sakinlerine müjde verdi. Dağlar mahallesinin tamamında yaşanan kanalizasyon sorununun çözümü için gerekli keşiflerin yapıldığını ve söz konusu çalışmanın 2015 yılı yatırım programına alındığı söyleyen Uysal, çalışmaların Mayıs ayında başlayacağını müjdeledi. Başkan Uysal,daha sonra ziyaret ettiği Bölücek’te Çimenciler Sokak, Hamzafakıhlı ‘da ise Karabacak bölgesi içinde aynı müjdeyi verdi. Dağlar’ın yanı sıra söz konusu bölgelerde de çalışmaların Mayıs ayında başlayacağını müjdeledi. Bölücek’te mahalle muhtarı İsmail Şişman, Hamzafakıhlı’da Recep Çınar ve mahalle sakinleri ile görüşen Uysal, sorunları tek tek not aldığı 4 mahalleyi önümüzdeki günlerde daire müdürleri ile yeniden ziyaret ederek sorunları yerinde görecek.
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER