36 SAAT SONRA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Dün akşam saatlerinde olta ile balık tutmak için gittiği Filyos ırmağında kaybolan 22 yaşındaki genç, 36 saat sonra bulundu

36 SAAT SONRA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
gundemeregli.com-Çaycuma ilçesine bağlı Erenköy’de dün akşam saatlerinde olta ile balık tutmak için gittiği Filyos ırmağında kaybolan 22 yaşındaki genç, 36 saat sonra bulundu. Balık tutmak için Şeyhoğlu köyünden Erenköy köyüne gelen Yusuf Zoroğlu, balık tuttuğu sırada dengesini kaybederek Filyos ırmağına düştü. Yüzme bilmediği için kaybolan genç için AFAD ve Çaycuma Belediyesi su üstü arama ekipleri seferber oldu. Dün gece yapılan aramaların sonuçsuz kalması üzerine bugün sabah tekrar bölgeye giden arama kurtarma ekipleri çalışma başlattı. Botla ırmakta arama yapıldı. Kanca sistemiyle gencin cesedi 36 saat sonra kıyıya çıkarıldı. Irmaktan cesedin çıkarılmasıyla gencin yakınları ve babası Cengiz Zoroğlu gözyaşlarına hakim olamadı.



BONCUK İSİMLİ KÖPEK OLAY YERİNDEN AYRILMADI

Yusuf Zoroğlu, balık tutmak için Filyos ırmağına yanında köpeği Boncuk ile geldi. Boncuk isimli köpeğin dün akşam saatlerinden beri olay yerinden ayrılmadığı gözlendi. Filyos ırmağından cansız bedeni çıkarılan genç cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER