4 Bin Euro olursa kurtulacak

4 Bin Euro olursa kurtulacak

4 Bin Euro olursa kurtulacak

KASTAMONUda hidrosefali (Beyinde sıvı birikmesi) hastalığı teşhisi konan 7 aylık Zeynep Yetkin için gerekli olan beyin şantını ailesi maddi imkansızlıklar nedeniyle alamıyor. Yurt dışından getirilecek beyin şantının fiyatının 4 bin Euroyu bulduğunu belirten baba Mehmet Ali Yetkin, Para istemiyorum, sadece bu medikal ürün alınsın yeter dedi.
Kastamonuda inşaat işlerinde çalışan Mehmet Ali Yetkin (35) ile İlknur Yetkinin (29) 7 aylık bebekleri Zeynep Yetkine 3 ay önce hidrosefali hastalığı teşhisi kondu. Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören Zeynep bebek için doktorlar, beyninde biriken sıvının dışarı atılması için beyin şantı takılmasını kararlaştırdı.
Baba Mehmet Ali Yetkin, doktorların, devletin karşıladığı beyin şantının kızına uygun olmadığını, bu nedenle yurt dışından ithal edilmesi gerektiğini söylediklerini ifade etti. Önerilen şantın çok pahalı olduğunu belirten Mehmet Ali Yetkin, maddi gücünün bunu karşılayacak durumda olmadığını kaydetti. Para değil, sadece doktorun söylediği beyin şantının alınmasını istediğini ifade eden Mehmet Ali Yetkin, şöyle konuştu:
​Çocuğumun beyninde sıvı biriktikçe fenalaşıyor. Beyin şantı takılması gerek. Doktorlar bebeğime takılacak şantın yurt dışından ithal olması gerektiğini söyledi. Medikalcının bana söylediği fiyat 4 bin Euroyu buluyor. Hayırseverlerden destek bekliyorum. Ben para istemiyorum, sadece bu istenen medikal ürün alınsın yeter. Kesinlikle para istemiyorum. Biri çıksın, bu tedavi masraflarını karşılasın, kızım sağlığına kavuşsun, yeter.

 

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 08:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Polat Yilmaz
Polat Yilmaz - 4 yıl Önce

Bu Adam hala para toplamakta. Bir iki gün önce yüklü bir yardımda bulundum. Hala ihtiyacı varmı. Bilen varmı?

SIRADAKİ HABER