Açılışı gerçekleştirildi

Alaplı’da İstikbal, Bellona ve Vestel şirketlerinin bayiliklerini başarı ile yürüten Erginler A.Ş akaryakıt sektöründe hızlı bir yükseliş içinde olan Alpet’in de bayiliğini alarak önemli bir başarıya imza attı.

Açılışı gerçekleştirildi

Alaplı’da İstikbal, Bellona ve Vestel şirketlerinin bayiliklerini başarı ile yürüten Erginler A.Ş akaryakıt sektöründe hızlı bir yükseliş içinde olan Alpet’in de bayiliğini alarak önemli bir başarıya imza attı.
Alaplı Erginler A.Ş tarafından yapımı bir süre önce tamamlanan Erginler Enerji Alpet İstasyonunun açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balci, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, Alpet Genel Müdür Yardımcısı Murat Alkan, Bellona, İstikbal ve Vestel yetkilileri, siyasi parti Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçe başkanları ve yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, oda başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, işadamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan Alpet Genel Müdür Yardımcısı Murat Alkan,“Alaplı ilçesinin en güzel istasyonunu açıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İstasyonumuz standartların çok üzerinde yapıldı. Seyir terası ile oto yıkama ünitesi ve marketi ile çok kısa sürede Alaplı ilçemizin en önemli noktası olacağını düşünüyoruz. Bu istasyonumuzu bizlere kazandıran titizlikleri ile işlerine verdikleri değer ve önem ile gurur duyacağımız bir bayimiz olan Hasan Ergin, Ahmet Ergin ve Cengiz Ergin kardeşlere bizi tercih ettikleri ve bizle çalıştıkları için çok teşekkür ediyoruz. Alpet bugün istasyon ile birlikte 400 tesise ulaştı. Alpet Türkiye’nin en önemli değerlerinden Altınbaş holdingin bir şirketidir. Türkiye’nin yeni tanıdığı bir isim depolama tesislerimiz var. Depolama alanında üçünü sıradayız. Bu gücümüzle beraber bayilerimizi de rekabet anlamında destekliyoruz. 2015 yılı içerisinde finans yapımız, güçlü yapımız, insan kaynaklarımız, bayilerimizin özverili çalışmaları ve işlerine sahip çıkmalarıyla çok başarılı çalışmalara imza atacağımız inanıyoruz. Bu vesile ile bizlere güzel bir tesisi kazandıran bizlerin toplanmasına vesile olan Erginler kardeşlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de “ Bugün buraya Erginler Enerji Alpet istasyonun açılışı için toplanmış bulunmaktayız. Gerçekten Alaplı’ya yakışan bir tesis oldu. Alaplı büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Böylesine güzel tesisler ile ilçemiz inşallah daha da ileriye gidecektir. Ben Erginler A:Ş yönetim kurulu üyelerine böylesine modern ve güzel tesisi kazandırdıkları için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk de konuşmasında Alaplı’ya böylesine modern ve güzel tesisi kazandırdıkları için Erginler AŞ’ye teşekkür ederek, “ Alaplı ilçemize modern bir tesisi kazandıran Hasan Ergin’e kardeşlerine ve bu yolda kendisine destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bölgemizde kapanan her iş yeri bizleri üzerken, açılan her iş yeri de bizim geleceğimizi ve umutlarımız yeşertiyor ve çok sevindiriyor. Ben bu nedenle bu tesisi sadece Alaplı’mıza kazandırdığı için değil, hepimizin umutlarını ve geleceğimizi yeşerttiği için Hasan Ergin, Ahmet Ergin ve Cengiz Ergin kardeşlere teşekkür ediyor. Kendisine başarılı ve sağlıklı çalışmalar diliyorum. Alaplı’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından Kılçak Köyü Cami imam Hatipi Satılmış Ermiş tarafından okunan Kur’anı Kerim ve Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş’ın hayır duasının ardından Alaplı Erginler Enerji Alpet İstasyonun açılış kurdelesi kesildi. Kurban kesimin ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 15:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şenol Uçar
Şenol Uçar - 9 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun.yatırımlarınızın devamını dilerim

SIRADAKİ HABER