´´ BEKLEDİĞİMİZ İSTİFALARDI ´´

´´ BEKLEDİĞİMİZ İSTİFALARDI ´´
gundemeregli.com-MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, istifalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ayan, “Arkadaşlarımızın istifa etmeleri, beklediğimiz istifalardı” diye konuştu.
Yeniden yapılanma çalışmalarının sürdüğünü ifade eden MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP’nin Zonguldak’ta yolunu aldığını dile getirdi. MHP’nin zaafa uğramadığını aksine partiye sahiplenmenin arttığını dile getiren Ayan, şöyle dedi:
“Yeniden yapılanma çalışmaları işten el çektirme ve yeni yönetim oluşturma çalışmaları sürüyor. Bu hafta içerisinde beş ilçe teşkilatımız yeni yönetimlerini oluşturdular. Başkanlığımıza teslim ettiler. Biz de bu listelerimizi genel merkezimize götürüp nasip olursa onaylatıp kamuoyuna sunmak istiyoruz. Tabii böyle süreçlerde bunlar olur. Arkadaşlarımızın istifa etmeleri beklediğimiz istifalardı. Devamı da olabilir. Ama şu asla unutulmamalı ki MHP Zonguldak’ta yolunu almıştır. Rüzgarını almıştır. Biri gider bini gelir. On gün içerisinde yeni üyeler yaptık. İnsanlar zannetmesinler ki MHP bu yapılan çalışmalarla zaafa uğruyor. Aksine ve inadına MHP’ye bir sahiplenme başlamıştır. Tabii ki bunun semeresini yapılacak olan seçimlerde sandıklardan alacağımız oylarla belli olacaktır. Arkadaşlarımızdan bizim istirhamımız şudur. Her şeyi kamuoyu ile paylaşmalarına gerek yok. MHP’li olduklarını söylüyorlarsa istifa da etseler bu kendilerinde kalmalı. Biz böyle gördük çünkü. Bu bakımdan tercih kendilerinindir. İstediği gibi açıklama yapabilirler, özü itibariyle bunlar beklediğim istifalar. Arkasının geleceğini de biliyorum. MHP’nin çıkmış olduğu bu büyüme treni ve Zonguldak’la kucaklaşma yoluna devam eder.”


“TEŞKİLAT NE DERSE SAYGI DUYARIZ”

MHP İl Başkanlığı seçimlerine bir yıl kadar zaman olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, “Benim siyasi rant veya koltukla alakalı konuya gelince ben MHP’nin il başkanlığı makamına talip olmuş bir insanım. Bunun haricinde hiçbir şey istemedim. Bir yıl gibi bir zaman daha var. Bundan sonraki süreçte ne olur, tekrar aday olur muyuz? Kenarda bekler miyiz? Buna da MHP ve ülkücüler karar verecek. O dönem görevinin başında olan teşkilatlarımız bize devam et veya dinlen diyebilir. Biz onların bu fikrine saygı duyarız ve gereğini de yaparız. Arkadaşlarımızın ben milletvekili olacağımdan dolayı kendime bir hazırlık yapıyorum diye bir açıklamalarını duyuyorum. Arkadaşlar ben milletvekili olacağım diye bir şey demem. Bu makam verme makamı, alma makamı değil. Benim başarılı bir il başkanı olmam için o dönem içerisinde ben MHP’nin Zonguldak’ta en az iki vekil aldırabilecek kadroları kurmam lazım. Sonradan da bu yapıyı oluşturmam lazım. Benim için vekilliğin yegane temeli başta genel başkanımı ve teşkilat başkanımız bizi hazır gördüğü anda emir kabul edip yaparız. Onun haricinde vekil adayıyım demem. Arkadaşlar da açıklamalarını da bu konuda dikkat ederlerse iyi olur” dedi.
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER