´´23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını en içten dileklerimle kutluyorum´´

Zonguldak Valisi Ali Kaban 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

´´23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını en içten dileklerimle kutluyorum´´

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle Zonguldak Valisi Ali Kaban bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Kaban yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarından olan T.B.M.M.açılışının 96.yıl dönümü ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımızaarmağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutluyoruz.

23 Nisan 1920 de Ankara’da toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisialdığı tarihi kararlarla ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması vebağımsızlık yolunda yürütülen çabaları yönlendirmiş, varlığıyla milletimize güçvermiş, bağımsızlık mücadelesi veren milletimizin, ordumuzun umutlarınıgüçlendirerek zafere olan inancını, azmini, gücünü arttırmıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tüm bunları yaparken, bağımsız,özgür, egemen bir devletin de temelini oluşturmuş, Atatürk’ün önderliğindebaşlatılan kurtuluş ve cumhuriyetimizin kuruluş mücadelesinin başarıyaulaşmasında büyük ve önemli rol üstlenmiştir.

Milli egemenliğimizin sembolü olan Türkiye büyük milletmeclisinin açıldığı bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan eden büyük önder Atatürk,onlara duyduğu güveni, sevgiyi, değeri en güzel şekilde göstermiş, cumhuriyetimizinçocuklarımızın, gençlerimizin güvencesinde onların omuzlarındayükseleceğine, sonsuza dek yaşatılacağına olan inancını ortaya koymuştur. Çocuklarımızınbu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek çalışacaklarına, cumhuriyetimizilider ülke yaparak yaşatacaklarına, aydınlık yarınlarımızın mimarları olacaklarınainancımız sonsuzdur. Bizlerde ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya yönelik tümçabalarında onlara destek verecek her zaman yanlarında olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli halkımızın ve sevgiliçocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını en içten dileklerimlekutluyor,

Sevgi ve saygılar sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER