´´Halit Karadeniz’in vefatı partimizde ve şehrimizde büyük üzüntü yaratmıştır´´

´´Halit Karadeniz’in vefatı partimizde ve şehrimizde büyük üzüntü yaratmıştır´

´´Halit Karadeniz’in vefatı partimizde ve şehrimizde büyük üzüntü yaratmıştır´´

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı, hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe eski Başkanlarından ve Kdz. Ereğli Belediyesi eski meclis üyelerinden Halit Karadeniz için bir baş sağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe eski Başkanlarımızdan ve Kdz. Ereğli Belediyesi eski meclisüyelerimizden Halit Karadeniz’in vefatı partimizde ve şehrimizde büyük üzüntüyaratmıştır.  

Bilindiği üzere, EskiBaşkanlarımızdan ve eski Meclis üyelerimizden olan Halit Karadeniz Partimize veKdz. Ereğli’ye birçok hizmetleri bulunan değerli parti büyüklerimizdendir.

Değerli büyüğümüz ve Saygıdeğereski başkanımız Halit Karadeniz  için 1ağustos 2016 pazartesi (yarın) saat 11.30’da Kdz. Ereğli İlçe BaşkanlığımızcaParti binamız önünde tören düzenlenecektir.

Eski başkanımızın cenazesi 1Ağustos 2016 Pazartesi günü Ali Molla Camisinde kılınacak öğle namazınınardından Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

Değerli büyüğümüz Halit Karadeniz’eAllah’tan rahmet, eşi Meral Karadeniz’e, oğlu Cem Karadeniz ‘e, kızı Gül Karadeniz Gündüz’e, değerli ailefertlerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


 


Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 06:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER