´´Merkez’de ne yapılıyorsa, köylere de aynı himzet yapılıyor´´

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ereğli- Devrek arasındaki yol hattında Karayolu 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt çalışmaları yerinde inceledi.

´´Merkez’de ne yapılıyorsa, köylere de aynı himzet yapılıyor´´

AKParti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ereğli- Devrek arasındaki yolhattında Karayolu 15.  Bölge Müdürlüğü tarafındanyapılan asfalt çalışmaları yerinde inceledi.

Çakırberaberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçesi Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün veAK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kızılcapınar Köyü TeyfikAyyıldız’ın yer aldığı kalabalık bir heyet ile birlikte Karayolu yetkililerininOrmanlı Belde Köprüsü yolunda bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarına yenidenbaşlaması sebebiyle yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Buradaaçıklamalarda bulunan Çakır bir çok köyün ortak kullanım yolu olan OrmanlıBelde yolunda bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarına yeniden başlamasınınönemli olduğunu vurgulayarak, şimdilik 1 Km’lik yolun bakıma alındığını ifadeetti.

YOL GENİŞLETİLDİ,ASFALTLANDI VE BAKIMA ALINDI

Ereğlimerkezden hangi hizmet yapılıyorsa köylerde de o hizmetin yapıldığının altınıçizen Çakır, Yağan son yağışlar ve geçen yaz yaşanan sel felaketi nedeniyleyolun belli aralıklarla yeniden bozulması üzerine Karayolları nezdindegirişimlerde bulunduklarını kaydederek şu görüşlere yer verdi:

“Karayolu15.  Bölge Müdürlüğü yetkilerini sözkonusu yolda asfaltlama, genişletme, bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.

MalumunuzEreğli- Devrek arasındaki yol hattında yer alan Ormanlı belde yolunun 1 Km’likmesafesi bozulmuştu. Bizim ve yöre halkımızın istekleri ile derhal girişimdebulunuldu ve Karayolları yetkilerini harekete geçirdik.  Bir kaç gün içerisinde 1. Km’lik bozuk olanyol tamamlanarak, sürücülerimiz için elverişli bir şekilde tozdan dumandan,çamurdan etkilenmeden hizmetine girecek. Bu konuda bizlerden desteklerinihiçbir zaman esirgemeyen Başta AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Prof. Dr.Ercan Candan’a, AK Parti Zonguldak İl Başkanımız Hamdi Uçar’a, tüm yetkililereteşekkür ediyoruz.             

 

                                                 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 06:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER