´´Ülkemizin, milletimizin ve Zonguldak’ın başı sağolsun´´

´´Ülkemizin, milletimizin ve Zonguldak’ın başı sağolsun´´

´´Ülkemizin, milletimizin ve Zonguldak’ın başı sağolsun´´

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoğluFırat Kalkanı operasyonunda El Bab’da şehitolan Uzman Çavuş Bahattin Bakır için taziye mesajı yayınladı. 

Milletvekili Çaturoğlu, yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yerverdi; “Fırat Kalkanı operasyonunda bugün El Bab’ da DEAŞ’lı teröristlercedüzenlenen bombalı saldırıda kahraman evladımız Devrekli hemşehrimiz UzmanÇavuş Bahattin Bakır’ın şehit olmasının derin üzüntüsü içindeyiz. Ülkemizin vemilletimizin bölünmez bütünlüğünü, huzur ve güvenini korumak için canını hiçesayan kahraman güvenlik güçlerimiz oldukça hiçbir şer odağı Türkiye’ye boyuneğdiremeyecek ve diz çöktüremeyecektir. Karanlık şer güçleri, bu hainteröristler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar ve aziz milletimizi aslabirbirine düşüremeyeceklerdir.

Şehidimiz Bahattin Bakır’a ve saldırıda şehit düşen silahlı kuvvetlerimizinkahraman evlatlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, sevenlerine veaziz milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralanan askerlerimizede acil şifalar diliyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2017, 06:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER