´Milli İrade Demokrasi Nöbeti´ 27.gününde son buldu

´Milli İrade Demokrasi Nöbeti´ 27.gününde son buldu

´Milli İrade Demokrasi Nöbeti´ 27.gününde son buldu

 

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır 27 gündür Atatürk Anıtı önünde demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara Milli İrade Demokrasi Nöbeti adı altında teşekkür belgesi  verdi.AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY mensupları tarafından darbe girişiminde bulunulmasının ardından başlatılan Demokrasi Nöbetleri’nin son gününde nöbetlere katılan vatandaşlara anı olarak Milli İrade Nöbet Beratı adı altında teşekkür belgesi dağıttı. Çakır, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Eşi Sevim ve oğlu Serkan Uysal ile belediye meclis üyeleri, STK başkanları ve yaklaşık 2 bin kadar vatandaşa üzerinde Tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet şeklinde sloganların ve Milli İrade Berat Nöbeti yazılı teşekkür belgesi takdim etti. Belgelerin dağıtımı sırasında vatandaşların yoğun talebi nedeniyle kısa süreli izdiham yaşandı.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, FETÖ/PDY mensuplarının darbe girişimin milletin sokaklara inmesi ve 27 gündür meydanlarda her gece nöbet tutması ile önlendiğini belirterek, bu nöbetlerin bir anı olarak kalması için Milli İrade Nöbet Beratı adı altında teşekkür belgesi hazırladıklarını ifade etti. 
Çakır, 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütünün yaptığı alçakça kalkışmayı kınıyoruz, lanetliyoruz. Bir daha yaşanmamasını da Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz. 27 gündür meydanlardayız. Sağolsunlar milletimizin çok büyük teveccühü var. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımıza sahip çıkma ve milletin kendi iradesine sahip çıkma adına meydanlarda. Kdz. Ereğli’de çokta ciddi bir katılım oldu. İyi de organizasyonlar yaptık. Bugün de Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla beraber nokta koyuldu. Bundan sonra nöbet tamamen bitmiştir diyemeyiz. Bundan sonra vatandaşlarımızın daha da uyanık olmaları lazım. Biz ‘Böyle bir şey ülkemizde kesinlikle olmaz’ diye düşündüğümüz bir şeyle karşı karşıya kaldık. Uçurumun kenarından döndük. Tabi bu uçurumun kenarından dönerken de silahlı kuvvetlerimiz içerisindeki vatanseverler, emniyet teşkilatının ciddi gayretleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve halkı sokağa davet etmesi ve aynı zamanda milletimizin sokaklardaki tanka, topa ve tüfeğe karşı direnmesi bu tehlikenin atlatılmasında büyük emek sahibi olmuştur. Bugün biz de AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Milli İrade Nöbet Beratı adı altında bir şey bastırdık. Dedik ki; bizimle beraber 27 gecedir meydanlarda olan insanların bir anısı olsun istedik bu günlerle alakalı. Kimi çerçeveletip duvara asabileceği, kimin saklayabileceği bir anısı olsun istedik. Ciddi anlamda bir talep oldu. Yaklaşık 2 bin civarı hesap etmiştik ancak bu sayınında üzerine çıktık dedi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’dan belgeyi alan vatandaşlar hatıra fotoğrafları çektirdi.
Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER