Adliye önüne siyah çelenk bıraktı

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve parti üyeleri 17- 25 Aralık yolsuzluk operasyonu şüphelileri hakkında takipsizlik kararı verilmesini protesto etmek amacıyla Alaplı Adliyesi’nin girişine siyah çelenk bıraktı

Adliye önüne siyah çelenk bıraktı

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve parti üyeleri 17- 25 Aralık yolsuzluk operasyonu şüphelileri hakkında takipsizlik kararı verilmesini protesto etmek amacıyla Alaplı Adliyesi’nin girişine siyah çelenk bıraktı.

7- 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında işadamı Rıza Sarraf ve eski bakanlar Muammer Güler’in oğlu Barış Güler ve Zafer Çağlayan’ın oğlu Kaan Çağlayan’ın da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında takipsizlik kararı verilmesi Alaplı CHP İlçe tarafından protesto edildi.

Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 17- 25 Aralık’ta yolsuzluğunun Türkiye’de yüz yılın yolsuzluğu olarak ortaya çıktığını söyledi. Alınan kararın yolsuzluğu örtmeye niyetinde olduğunu anlatan Tosun, “Biz bugün Türkiye’deki CHP örgütleri olarak, adaletin kara günü olarak ilan ediyoruz ve bu konunun kapanmamasını istiyoruz. Bu anlamda alınan kararı protesto etmek için örgütümüzle birlikte adliye sarayına siyah çelengimizi bırakıyoruz.” Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER