AK Parti´den kızılay´a ziyaret

AK Parti´den kızılay´a ziyaret

AK Parti´den kızılay´a ziyaret
AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberindeki heyetle birlikte ‘Kızılay Haftası’ dolayısıyla Kızılay Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay ve yönetimine ziyarette bulundu. AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, tüm yurtta her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla, Kızılay Kdz.Ereğli Şubesi’ne ziyarette bulundu. Çakır’a ziyarette Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ile yönetim kurulu ve kadın ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti.
Çakır, ziyarette yaptığı konuşmasında Şube Başkanı Yusuf Oktay ve yönetiminin Kızılay Haftası’nı kutladı ve “Kızılay kamu yararına çalışan bir dernek olması hasabiyle çok faydalı bir görevi üstlenmiş durumdalar. Bizler de zaman zaman kan vermek de dahil elimizden ne geliyorsa destek olmaya çalışıyoruz. Kızılay’ı hep birlikte yaşatmalıyız. Hepimizin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Kızılay’ın yardımlarına sadece kan bağışı olarak da bakmamak lazım. Hem yurt içinde hem yurt dışında her türlü afette yardıma muhtaç kişiler için Kızılay görevde. Biz kendilerini bu anlamda da tebrik ediyoruz.”dedi.
Kızılay Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iyi dilekleri için Çakır ve yönetimine teşekkür etti. Oktay ayrıca; Ereğli Belediyesinin kendileri için tahsis ettiği yeni şube binası için de Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile ekibine ve yine katkı sundukları için Çakır ve yönetimine teşekkürlerini iletti.
Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER