AK Parti´ye geçti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine seçim çalışmaları için gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılan İl Genel Meclisi Üyesi Sadettin Arslan’a parti rozetini taktı.

AK Parti´ye geçti
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine seçim çalışmaları için gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılan İl Genel Meclisi Üyesi Sadettin Arslan’a parti rozetini taktı. Karaaslan konuşmasında, 1 Kasım’da Türkiye’nin ya koalisyon tartışmaları ile geçen süreç ya da tek başına AK Parti iktidarı seçeneği bulunduğunu söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 25. Dönem Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi Ereğli ilçesinde temaslarda bulundu. İlçede ilk olarak STK yöneticileri ile bir araya gelen Karaaslan daha sonra parti teşkilatına geçerek burada CHP’den istifa edip AK Parti’ye geçen Sadettin Arslan’a rozetini taktı.

KARAASLAN: “1 KASIM’DA İKİ SEÇENEĞİMİZ VAR”
 
STK’larla buluşmasında 7 Haziran sonrası yaşanan süreç ve 1 Kasım seçimlerinin önemine değinen Karaaslan, Türkiye’nin önünde iki seçenek bulunduğunu söyledi. Karaaslan konuşmasında, “Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Diyebilirsiniz ki hangi seçim önemli değildi? Hepsi önemliydi. 7 Haziran da çok önemliydi. 7 Haziran´ın bugün bize getirmiş olduğu tablo ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Fakat 1 Kasım seçimlerden herhangi bir tanesi değil. 1 Kasım Türkiye´nin bundan sonra yol haritasının belirleneceği çok önemli bir seçim. 1 Kasım´da biz iki şey yapacağız. İki seçenek arasındayız ve ikisinden birisini seçeceğiz. Birincisi, ´liderlerin ne açıklama yapacağının beklendiği, toplantılarının nasıl sonuçlanacağının beklendiği, yine koalisyon olacak mı? Olmayacak mı? Hangi partiler arasında olacak? Nasıl olacak? Kaç bakanlık kime verilecek?´ tartışmalarının geçtiği bir süreç, bir taraftan da AK Parti bu ülkeyi nasıl yönettiyse bundan sonra da tekrar ona bu görevin verilmesiyle birlikte tek başına iktidar ve beraberinde istikrarın geleceği bir süreç. Bu iki seçenek arasında geçecek bir seçim. Ancak umuyoruz ki her şeyden önce bu seçim ülkemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olur dedi.

“BİZİM BU ÜLKE İÇİN DERDİMİZ VAR”
AK Parti’nin tek derdinin ülkenin gelişmesi ve kalkınması olduğunu anlatan Karaaslan sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:
7 Haziran sonrası çıkan tablodan ´Acaba bir hükümet boşluğu doğar mı?´ diye umut edenler oldu. Hepinizin malumu onlar eş zamanlı olarak düğmeye bastılar. Türkiye´ de acaba böyle bir atmosfer yaşanır mı? Biz bundan beslenerek bir takım gurupları harekete geçirebilir miyiz diye. Bu dönemde çok can kaybettik. Çok içimiz yandı. Çok üzüldük. Ankara´nın göbeğinde belki de Türkiye Cumhuriyeti´nin en büyük terör saldırılarından bir tanesi gerçekleşti. Yüz kişi hayatını kaybetti. Öncelikle şehitlerimiz başta olmak üzere hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. 1 Kasım´ı neden hep bu kadar büyük bir hedef olarak gördük. Neden bu kadar ilerlemek ve tek başına iktidar olmak istiyoruz. Aslında yüzde 41 de yeterdi. Bir koalisyon ortağı olmak için yeterdi ve artardı. Bu şekilde de var olabilirdi. Ama yetmedi. Çünkü bizim bu ülke için bir derdimiz var. Biz bu derdi inşallah tekrar tek başına iktidar ile birlikte iş başına gelerek başarmayı umut ediyoruz.

“BÜTÜN BELİRSİZLİKLERE RAĞMEN TÜRKİYE DİMDİK AYAKTA”
Bir dönem ülkede bir anayasa kitapçığı fırlatılması ile kriz yaşandı diyen Karaaslan, Bugün ise yaşanan tüm belirsizlikler ve teröre rağmen Türkiye dimdik ayakta yoluna devam ediyor. Ülkede krizin yaşanmamasının en önemli sebebi ise AK Parti’nin icraatlarıdır. Her şeyden önce belirsizlik gerçekten zor. Ama çok şükür ki son 4 ayda bütün bu belirsizliklere, bütün bu terörün tekrar ortaya çıkarttığı can kayıplarına bütün bu provokasyonlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti devleti dimdik ayakta ve yoluna devam ediyor. Biz çok kısa bir dönem önce anayasa kitapçığının masanın bir köşesinden diğer köşesine fırlatılmasıyla krize giden bir ülkeyiz. Bugün bütün bunlar yaşanırken neden biz hala krize girmedik? Neden hala iş yerleri kapanmadı? Sadece anayasa kitapçığı değil, yazar kasalar da atılmıştı zamanında hatırlıyorsunuz. Bugün bunları yaşamıyorsak hepimizin şunu gönülden itiraf etmesi lazım. Bunun en büyük sebebi Ak Parti´nin bugüne kadarki istikrarlı politikalarıdır şeklinde konuştu.
İlçedeki bir otelde düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve 25. Dönem Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan´ın yanı sıra partinin Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, ilçe başkanı Fatih Çakır, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, partililer ve sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri katıldı.

CHP’DEN GEÇEN İL GENEL MECLİSİ ÜYESİNE ROZET TAKTI
Karaaslan buradaki toplantısnın ardından parti binasına geçip, burada partili bayanlara hitaben konuşma yaparak son bir haftada çalışmalara dört elle sarılmalarını istedi. Konuşmasının ardından bir süre önce CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Sadettin Arslan’a rozetini takan Karaaslan, “Ailemize, aramıza hoş geldiniz” dedi. Karaaslan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İnşallah bundan sonraki yol arkadaşlığımız hayırlara vesile olur. Ben bundan bir hafta önce 19 Mayıs ilçemizde Ülkü Ocakları kurucu başkanımıza rozet takmıştım. O zaman da büyük bir memnuniyet duymuştum. O şöyle ifade etmişti; ´Bu güne kadar hep bir şey aramıştım. Bunu karanlıkta aradığımı fark ettim. Artık aradığım şeyi aydınlıkta bulmak istiyorum, arıyorum halen.´ Sanırım siz de konuşmalarımda belirttiğim gibi bunu memleket meselesi olarak görenlerdensiniz. Tekrar aramıza hoş geldiniz.”
Karaaslan parti binasının ardından Kdz. Ereğli Belediyesini ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 13:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
çaycumalı hayri.
çaycumalı hayri. - 8 yıl Önce

bir chp li olarak. geçişyapan kişiye zaten birşey dememek gerekir.onu parti geçmişi olmadan kolayca oturtanlara hesap sorulmalı. eee hayrettin kartal bu partide o buncu şu şuncu diyerek partiyi 5 e böldü. paramparça dizisi gibi parçaladı. bu partide belediyenin kaybedilmeside 3. milletvekilinin çıkamayışıda senin yüzünden. o çok sevdiğin koltuğundan 2 kasımda ayrıl. ilçe başkanı eskiden partiyi 2 ye bölen grupları bile geçtin. 5 e 6 ya böldün partiyi. tek başarın bu. haydi bu partiye bir iyilik yap HEMŞERİM. istifa etttttt

Harun
Harun - 8 yıl Önce

zavallılık fakirlik işte başka açıklaması yok

SIRADAKİ HABER