AK Partide görev değişimi

AK Partide görev değişimi

AK Partide görev değişimi

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Ereğli, Alaplı, Çaycuma ve Kilimli İlçe Gençlik Kolları Başkanlarının ataması yapıldı. 

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından 4 ilçenin İlçe Gençlik kolları Başkanlarının ataması yapıldı. AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törenle yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanları imzalarını attı. Alaplı, Kilimli, Ereğli ve Çaycuma İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilen 4 isim, imzaları atarak görevi devraldı.

Devir teslim törenin konuşan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Ereğli, Alaplı, Çaycuma ve Kilimli ilçelerinde kan değişimine gittiklerini belirterek, “AK gençler olarak, ‘Ak genç gücüne güç katıyor’ sloganıyla bir yol açıktık. Bu kapsamda belli başlı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunların en büyüğünü geçtiğimiz günlerde Genel Merkezimizin katkısıyla birlikte Kızılcahamam’da gerçekleştirdik. Oraya yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte katılım sağladık. Dava şuuru ve gelecekte Zonguldak ve ülkemiz adına gençler ne yapabilir diyerekten bu konuda çalışmalar yaptık. Çoğu milletvekili olmak üzere birçok deneyimli siyasetçi gelip bize sunumlarını yaptılar. Gelişmemiz için neler yapabiliriz, bunu tartıştık, kendileriyle uzun uzun istişareler ettik. Bunlar bizim gelişmemiz için çok yararlı oldu. Ayrıca Zonguldak Gençlik Kolları olarak kendimizi yetiştirmeye ve gelecekte ülkemize ve Zonguldak’a yatırım yapabilmek adına arkadaşlarımızla birlikte sürekli çalışıyoruz. Bunları yaparken yapmış olduğumuz çalışmalar nedeniyle bize sürekli yeni katılımlar oluyor. 15 Temmuz sonrası gerçekleştirilen Demokrasi Nöbetlerinde gençlik kollarına çok fazla katılım talebi oldu. Biz bunları elemelerden geçirerek değerlendiriyoruz. İlçelerimizde de yeni bir kan değişimine gittik. 4 ilçemizde yeni atamaları yaptık. Ereğli’de Hüseyin Alagöz, Alaplı’da Muhammet Yaman, Çaycuma’da Rüştü Amil ve Kilimli’de Semih Bekar kardeşimizle birlikte bu davada yolumuza devam edeceğiz. İlçelerimizde de çalışmalarımızı aktif bir şekilde götürüyoruz. Zonguldak’ımız ve ülkemizi daha iyi noktalara getirmek için canla başla mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER