AK Partili gençler istişare kampına katıldı

AK Partili gençler istişare kampına katıldı

AK Partili gençler istişare kampına katıldı
AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları yönetimi, genel merkez gençlik kolları tarafından düzenlenen gelişim, eğitim ve istişare kampına katıldı. 

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen gençlik kolları, gelişim ve istişare kampına, AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk ve gençlik kolları üyesi gençler katıldı. Üç gün süren eğitim kampında bilgilendirme ve eğitimlerin verildiğini anlatan AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, şu değerlendirmede bulundu:

“AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Olarak Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından (Büyük Türkiyenin Güçlü Gençliği) gelişim kampları adı altında Ankaranın Kızılcahamam ilçesinde Eğitim Ve İstişare kampına katılım sağladık. Kampımız toplamda 3 gün sürdü. Eğitimin ilk gününde AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Bülent Turan Gençliğe Siyaset Bilinci ile ilgili bilgilendirme semineri verdi. Seminer sonrasında gençliğin düşüncelerini soru cevap kısmında büyük bir özveri ile dinleyen sayın vekilimiz Bülent Turana teşekkürü bir borç biliriz. Eğitimimizin 2. gününde siyaset tarihi, hitabet, AK Parti vizyonu ile ilgili derslere katılan gençliğimiz bu derslerden de oldukça verimli bir şekilde ayrıldı. Gelişim kamplarımızın son gününde dış politika eğitimi alan gençlerimiz bu şekilde kampı sonlandırdı. Gayet verimli bir eğitimi tamamlamış oldu. Oldukça yoğun bir ekiple kampa katılım sağladığımız (100 kişi) eğitim ve istişare kamplarımız genel merkez gençlik kolları tarafından farklı tarihlerde farklı illerde devam edecek. AK gençlik gücüne güç katmaya devam edecektir. 2023 Hedefimize emin adımlarla bilgili bir gençlikle ilerliyoruz. Ben bu vesile ile bu kampı düzenleyen başta AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Melih Ecertaş’a ve bütün MKYK üyelerimize teşekkür ediyor; Zonguldak’ımızı kampta gururla temsil eden genç kardeşlerimizi sevgiyle kucaklıyorum.”
Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER