AK Partili Kaymak´tan Gazeteciler ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak, Ereğli Gazeteciler Derneği yönetimini ziyaret etti.

AK Partili Kaymak´tan Gazeteciler ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak, Ereğli Gazeteciler Derneği yönetimini ziyaret etti. Kaymak beraberinde, İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Belediye Meclis Üyeleri ve Gençlik kolları yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ve Yönetimini ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.

Kaymak ziyarette yaptığı konuşmada, Sivil toplum kuruluşu temsilcilerine parti olarak çok değer verdiklerini ve 7 Haziran seçimleri öncesinde de Milletvekili adaylarının belirlenmesinde STK’ların görüşlerini aldıklarını belirterek şunları söyledi;

“Partimizin sivil toplum kuruluşlarına verdiği değer çok farklı, Bizler 7 Haziran seçimleri öncesinde de tüm sivil toplum kuruluşlarına Zonguldak’ta açık bir şekilde kendi Milletvekili adaylarımızın belirlenmesinde bile görüşlerini aldık, Bunlar Genel merkezimiz tarafından ciddi anlamda değerlendiriliyor. Bu vesile ile de katılımın yüksek olmasından dolayı tüm katılımcı Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ediyorum. Demek ki Sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize bu şekilde bir ortam yaratıldığı sürece bu tür toplantılara daha fazla katılım gösteriyorlar. Gazetecilerin toplum nezdindeki yeri ayrı ama bizlerdeki yeri daha da ayrı, tabi ki hiçbir sivil toplum kuruluşunu ayırt etmiyoruz ama gazeteci arkadaşların yapmış olduğu kamu hizmeti çok çok değerli, hizmetleriniz için çok teşekkür ediyorum.”dedi.

HİÇ KİMSE TÜRKİYE’Yİ HÜKÜMETSİZ ZANNETMESİN

Kaymak, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da meydana gelen Bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlere rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek, Hiç kimse Türkiye’yi hükümetsiz zannetmesin “dedi.

Yaşanan terör olaylarının Ak Parti hükümetine karşı yapılan menfur saldırlar olduğuna dikkat çeken Kaymak konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

“Özellikle 7 Haziran sonrası yaşanan terör olayları ve geçtiğimiz hafta Ankara’da yaşanan terör olayı hepimizi derinden üzdü. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum, milletçe başımız sağolsun, Bu ve bunun öncesinde yaşanan olaylar tamamen Türkiye’nin barışına saplanmış bir bıçak olarak görüyorum, Bu olayı provakatif bir eylem olarak değerlendiriyoruz, tek başına iktidarın önüne set çekmek üzere özellikle üretilmiş, hazırlanmış bir eylemdir. Fakat şu unutulmamalı, Hiç kimse Türkiye’yi hükümetsiz zannetmesin, hiç kimse Türkiye’yi iradesinin görmesin, şu an seçim hükümeti de olsa şu an hükümet bu konudaki mücadelesini devam ettiriyor. Hiç bir şekilde bu tür olaylar hükümetin ve partimizin kararlılığını hiçbir şekilde etkilemeyecektir”

GÜNAY, HİÇ KİMSENİN KALEMİ OLMAYACAĞIZ

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Önceki seçimde de aday adayıydınız, sizlerin çalışmalarını yakından takip ettik, adaylığınız tekrar hayırlı olsun, çünkü memleketimizin durumu belli, siz değerli Milletvekillilerimiz göreve geldiğinde bu sorunların ortadan kalkacağını bildiklerinden bu ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışan zihniyetlere karşı mücadele edeceğinizi biliyorlar. Sizde bizlerden bu konuda neler istiyorsanız elimizden geldiğince yapmaya hazırız, Bizler hiç kimsenin kalemi olmadan yolumuza devam ediyoruz. Tabi ki bizlerde yanlış olduğu zaman yazacağız, herkes eleştirilere açık olacak, Bu vesile ile ziyaretlerinizden dolayı sizlere basın mensubu arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER