AK Partili Vekillerden Vali Kaban´a ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu Zonguldak Valisi Ali Kaban´ı makamında ziyaret etti.

AK  Partili Vekillerden Vali Kaban´a ziyaret
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu Zonguldak Valisi Ali Kaban´ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte Zonguldak Valisi Ali Kaban´ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Seçimlerden sonra değişik zamanlarda valimizi ziyaret etmiştik ama seçimler sonrası teşekkür ziyaret olarak hem de ilimizin sorunları noktasında görüş alışverişinde bulunmak için ziyaret ettik. Yarın gençlik ve Spor Bakanlığında şehir stadıyla alakalı bir toplantımız var. Onunda ilgili bir öneride bulunduk. Buranın bir butik stat yapılması şeklinde devletin kasasından tek kuruş çıkmadan bir formül önerdik. Hem Gençlik Spor Bakanımız, hem bu işlerle ilgili yatırımcılarla yarın bir toplantımız var. Butik statla ilgili bizim önerdiğimiz proje zeminin altında 4 katlı bir otopark olsun. Orada bulunan hastanenin de otopark sorunu var aradan bir geçiş sağlayarak bir imkan sağlamış oluruz. Bunun üstünde tek katlı alışveriş merkezi ve onun üstünde de kapalı Zonguldak Stadyumu olsun. Daha şimdiden bunu ortaya attığımız andan itibaren bu işe talipli özel girişimciler çıkmaya başladı. Eğer Bakanlık bu projeyi kabul ederse devletin kasasından tek kuruş çıkmadan hatta devletin kasasına para girdisi sağlayarak böyle bir iş gerçekleşmiş olacak. Ümit ediyorum yarın o noktada taraflar arasında bir anlaşma sağlanırsa Zonguldak´ın uzun zamandan beri süre gelen soru işaretlerini ortadan kaldırmış oluruz. Bunun haricinde yarın Maliye Bakanlığına uğrayacağız onlarla ilgili bir kaç problemimiz var. Zonguldak ve ilçelerinin hangi sıkıntısı varsa o noktada Zonguldak Valimiz ve vekilimiz başta olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor dedi.

ERKEN SEÇİM İHTİMALİ YÜZDE 99
Son yapılan koalisyon görüşmelerin ardından erken seçim ihtimali yüzde 99 olduğunu ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekilli Faruk Çaturoğlu, Şuan itibariyle erken seçim ilk başlarda yüzde 50 konusunda erken seçim olur diyordum. Bazı partiler başında beri koalisyona tepki koyunca erken seçim ihtimali yüzde 60 çıktı. En son CHP ile yapılan görüşmeler sonucunda yapılan açıklamalara baktığımızda erken seçim ihtimali yüzde 80 çıktı. Dün itibariyle Devlet Bahçeli ile yapılan görüşmelerin ardından erken seçim ihtimali yüzde 99 diye konuştu.

ZONGULDAK´IN SIKINTILARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
Zonguldak´ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Zonguldak AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır ise, Zonguldak´taki sıkıntıları yakından takip ediyoruz. Zonguldak´taki meselelerin en başında Devrek bölgesindeki heyelan geliyor. Tren ve kara yolları ile ilgili çalışmalarımız var. Valimiz Ali Kaban ile birlikte bu konular ile ilgili görüş alış verişinde bulunacağız. Biliyorsunuz hükumet kurulmadı çalışmalar devam ediyor. Biz görevimizi yaptığımız sürece Zonguldak´a faydalı olabilmek için elimizden geleni yapacağız şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER