Alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 ölü

Kahvehane işletmecisiyle aralarında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıkan bir kişi, bıçakla yaralanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alacak verecek meselesi kanlı bitti:  1 ölü
Zonguldak´ta, kahvehane işletmecisiyle aralarında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıkan bir kişi, bıçakla yaralanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
İddialara göre, Kilimli ilçesi Kozma Mahallesi’nde kahvehane işletmecisi Mehmet Ç. ve Hasan Gökçe arasında alacak verecek meselesi ve alkol alma sebebiyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, Mehmet Ç., yerden aldığı taşla Hasan Gökçe’ye vurdu. Mehmet Ç., daha sonra yanında bulunan bıçakla Hasan Gökçe’yi kalbinden yaraladı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Gökçe’yi Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Gökçe, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Ç. ise güvenlik tedbirleri alınarak emniyete götürüldü. Hayatını kaybeden Hasan Gökçe’nin yakınları, hastane bahçesinde ve Acil Servis’te sinir krizleri geçirdi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER