ALAPLI ÇAYINDA ISLAH ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Çayında ıslah çalışmalarına başlandığını bildirdi.

ALAPLI ÇAYINDA ISLAH ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

gundemeregli.com-AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Çayında ıslah çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Devlet Su İşleri (DSİ) ait iş makineleri, Alaplı deresinde ıslah çalışmalarına başladığını bildirdi.

Yavuz, yaptığı açıklamada, Alaplı deresi içinde 2 kilometrelik alanın ıslah edileceğini söyledi. DSİ ait 4 adet iş makinesinin dere içi temizleme çalışmalarına başladığını ifade eden Yavuz, şunları söyledi:

“Alaplı deresi yıllardır İlçemizin en önemli sorunlarından bir tanesiydi. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’nın gayretleri sonucunda DSİ ait iş makineleri taşkınların yaşandığı riskli bölge olarak adlandırılan AKAL İplik fabrikasının oradan çalışmalara başlandı. Öncelikle bu alan temizlendikten sonra şehir içine doğru temizleme çalışmaları devam edecek. En sonra denize çıkış ağzı olan bölge temizlenecek. Tüm bu çalışmalar tamamlamasıyla kadar iş makineleri buradan ayrılmayacaklar. Temizleme çalışmaların ardından dere ıslah çalışmaları başlanarak, 2015 yılında da derenin çıkış bölgesine mendirek çalışması başlanacak. Burada en büyük emek Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ındır. Onun gayretleri ve girişimleri sonucunda Alaplı deresinde temizleme çalışmalarına başlanmıştır. Alaplı halkı ve teşkilatım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Köksal Toptana ve Özcan Ulupınara, Zonguldak Valimiz Sayın Ali Kabana, Alaplı Kaymakamımız Yıldıray Malğaça, İl Başkanımız Hamdi Uçar’a, İl genel meclis üyelerimize, eski Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğluna, DSİ Kastamonu Bölge Müdürümüz Sait Umucu, Bölge Müdür yardımcımız Celalettin Demir ve DSİ Zonguldak İl Müdürü Muharrem Atalar’a çok teşekkür ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER