ALAPLI EMNİYETİ´NDEN OPERASYON

Zonguldak´ın Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü´nce yapılan eş zamanlı operasyonda 4 ayrı iş yerinden toplam 105 kilogram sarmalık kıyılmış tütün, 144 kutu sigara makaronu ele geçirildi.

ALAPLI EMNİYETİ´NDEN OPERASYON

gundemeregli.com- Zonguldak´ın Alaplı Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince  yapılan eş zamanlı operasyonda 4 ayrı iş yerinden toplam 105 kilogram sarmalık kıyılmış tütün, 144 kutu sigara makaronu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, son zamanlarda ülke genelinde sarmalık kıyılmış tütün ve kaçak yabancı menşeli sigara satma olaylarının artması dolayısıyla ilçede istihbarat çalışmalar yapan Alaplı emniyet müdürlüğü´ne bağlı Asayiş ve Büro Amirliği ekipleri eş zamanlı olarak 4 ayrı iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyon düzenlenen iş yerlerinde 105 kilogram sarmalık kıyılmış tütün, 144 kutu sigara makaronu ele geçirilirken, olayla ilgili İ.K., B.Y., H.C., S.Ö. ve V.D. isimli şüpheliler

gözaltına alındı. Şüpheli şahıslara 5607 SKM ve 4733 SKM suçlarından dolayı idari yaptırım cezası uygulandığı ve adli mercilere sevk edildiği belirtilirken,

emniyet müdürlüğü´nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Halkın sağlığını tehdit eden, haksız kazanç sağlayan ve vergi kaybına neden olan şahıslara karşı vatandaşlarımızın açıkta sarmalık kıyılmış tütün ve kaçak sigara almamalarını, bu tür durumlara karşı uyanık olmalarını, bu tip konulara rastladıkları durumda 155 polis imdat telefonuna ihbar etmeleri hususunu, kamuoyunun bilgisine sunarız denildi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2012, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER