ALAPLI GİRİŞİ TBMM GÜNDEMİNE TAŞINDI

Alaplı ilçe merkezinden geçen Kdz. Ereğli-Alaplı-Akçakoca-Düzce bölünmüş karayolundan Alaplı ilçe merkezine giriş yolu açılmaması TBMM gündemine taşındı

ALAPLI GİRİŞİ TBMM GÜNDEMİNE TAŞINDI

gundemeregli.com-Alaplı ilçe merkezinden geçen Kdz. Ereğli-Alaplı-Akçakoca-Düzce bölünmüş karayolundan Alaplı ilçe merkezine giriş yolu açılmaması TBMM gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, bölünmüş karayolundan Alaplı ilçe merkezine giriş yolunun kapatılmasını ve yeniden açılmamasının sebeplerini verdiği soru önergesiyle Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’a sordu. Milletvekili Ali İhsan Köktürk, iki sayfalık soru önergesinde, Alaplı giriş yolunun kapalı olmasının ekonomik, sosyal ve psikolojik sıkıntılarını sıraladıktan sonra, “Daha da önemlisi, girişi olmayan ilçe var mıdır?” diye sordu.

Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesinde, Alaplı ilçe merkezine giriş yolunun kapalı olmasının mal ve can kaybı riski bulunan olaylarda, itfaiye ve ambulans hizmetlerinin gecikmesine sebep olduğunu, ayrıca ilçenin ekonomik, sosyal ve psikolojik olarak da bu durumdan olumsuz etkilendiğine işaret ederek, “Bu sorun ivedilikle çözümlenecek midir, yoksa Alaplı halkı kendi çözümünü, kendisi mi bulmalıdır? “ diye sordu.

Bakan Lütfi Elvan’ın, Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’e nasıl cevap vereceğini Alaplı halkı da büyük bir merakla bekliyor.

Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’ün Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesi şu şekilde :

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma Bakanı Sayın Lütfi Elvan tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını dilerim.


Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 07:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER