Alaplı PTT kargo atağında

Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, Alaplı şubesine tahsis edilen yeni araçla kargo kabul ve dağıtımında artık daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunacaklarını belirtti.

Alaplı PTT kargo atağında
Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, Alaplı şubesine tahsis edilen yeni araçla kargo kabul ve dağıtımında artık daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunacaklarını belirtti.
Alaplı PTT´ye yeni tahsis edilen araçlarla ilgili açıklama yapan Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, yeni aracın kargo kabul ve dağıtımına taze kan olacağını, ve ilgili departmanlara 2 yeni personel alımının da gerçekleştiğini belirtti. Meşeli, araçların teslim töreninde yaptığı konuşmada, yeni araçlar sayesinde ilçe merkezine ve köylere hizmet götürmenin kolaylaşacağını söyledi. Daha önce PTT çalışanlarının zor şartlarda dağıtım yapmak zorunda kaldığını ifade eden Meşel, hizmetlerin aksamaması için müşteri memnuniyetinin göz önüne alınarak böyle bir girişimde bulunulduğunu ifade etti.
Tahsis edilen araç sayesinde Alaplı merkezi dahil tüm köylere, kendi araçları ile hizmet edileceğini belirten Meşeli, “Alaplı ilgili´de son iki yıldır göreve başladığım günden beri Alaplı´da dağıtım ve personel sıkıtıtımız vardı. Bu aşamada Alaplı halkımız PTT karşı iyi davrandılar, bu davranış için Alaplı halkına teşekkür ediyorum. Biz de boş kadrolarımızı yeni gelen üç dağıtıcı arkadaşlarımızla güçlendirdik. Alaplı´ya yeni bir memur dahil ettim, yeni bir müdür arkadaşımızı görevlendirdim. Alaplımız´a yeni bir araç alarak filomuzu yeniledik. Şu anda Alaplı´da personel veya Araç yönde hiç bir sıkıntımız kalmadı. Bundan sonra Alaplı PTT iç kısımlarında genişletme çalışmalarımız ve dağıtım kargo alanlarımızı genişleteceğiz. Yeni araçlar sayesinde ilçe merkezine ve köylere hizmet götürmek kolaylaşacak bu sayede hızlı ve aynı günde müşteriye ulaştırılan kargo hem bizi hem de müşteriyi memnun edecektir. PTT Kargo aracının Alaplı´ya hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER