Alaplı´da 6 kilometrelik köy yolunda çalışmalar devam ediyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Alaplı İlçe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Yeşilyurt köyünde yapımına başlanan yeni gurup yolunda incelemelerde bulundu.

Alaplı´da  6 kilometrelik köy yolunda çalışmalar devam ediyor
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Alaplı İlçe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Yeşilyurt köyünde yapımına başlanan yeni gurup yolunda incelemelerde bulundu.
Yeşilyurt Köyü ile Alaplı İlçe Merkezini bir birine bağlayacak olan 6 kilometrelik gurup yolunda çalışmalar devam ediyor. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Alaplı İlçe Kaymakamı Altuğ Çağlar devam eden yol çalışmalarını inceleyerek köy muhtarı İsmail Açar’dan bilgi aldı. Alaplı Kaymakam Altuğ Çağlar, yaptığı açıklamada, Yeşilyurt köyü gurup yolunun tüm bölge halkına hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.
Mollabey Alaplı arasındaki yolunda 2016 yılında tamamlanmasını hedeflediklerini belirten Çağlar, “Bu yol ilçe merkezine kadar 6 kilometre olacak. Yolumuz iş makineleriyle birlikte açıldıktan sonra su kanalları yapılacak. Bu bölgede yaşayan halkımız için ulaşım acısından büyük bir kolaylık olacak. Köprü bağlantısını da yapabilirsek daha güzel olacak” diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu da, Bu yol köylülerimizin bize söylediği ve açılması gereken bir yoldu. Köylülerimiz için İlçe merkezine ulaşım açısında çok rahatlık olacak. Bu yolda emeği olan başta Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Yolumuz İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurban kesilerek İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş, tarafından dua yapıldı. İncelemeye, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Meclis üyeleri Temel Uslu, Ayhan Akman ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER