Alaplı´da lunepark gençlerin eğlencesi oldu

Alaplı´da alternatifi olmayan luna parkın, Karşıyaka Terminalin yanında konmasıyla, çocuklar için büyük sevinç oluşturdu.

Alaplı´da lunepark gençlerin eğlencesi oldu
İHA-Alaplı´da alternatifi olmayan luna parkın, Karşıyaka Terminalin yanında konmasıyla, çocuklar için büyük sevinç oluşturdu. 

Özellikle yağmurlu günlerin ardından hava sıcaklıklarının artması ile birlikte çocuklar, ailelerine ısrar ederek luna parka gitmek istiyor. Alaplı´ya kurulan az sayıda Lunapark içerisinde oyun aletleri ile , akşamları adeta tıklım tıklım doluyor. Sadece çocuklar değil, yetişkin insanlarda çocukları ile birlikte korkutucu oyuncaklar binmek için birbirleriyle yarışıyor. 

Kamikaze, kondol, çarpışan araba, balerin gibi oyun aletlerinin bulunduğu alanda, çocuklar ve yetişkinler cesaret örneği sergiliyor. Babasına ısrar ederek luna parka geldiğini ifade eden 10 yaşındaki Büşra tekin, televizyonlarda gördüğü lunaparkları Alaplı’da da görmekten büyük sevinç yaşadığını söyledi.

12 yaşındaki İsmail Bayram, “Babam ve annemle buraya oyun oynamaya geldik. Ben her gün gelmek istiyorum fakat babam getirmiyor. Sadece hafta sonları gelebiliyoruz. En çok çarpışan araba ve dönme dolaba binmeyi seviyorum” dedi.

Çocukları ile beraber lunaparka geldiğini ifade eden Baba Süleyman yavuz ise, çocukları üzmemek için mecburen onlara eşlik ettiğini söyledi. Süleyman Yavuz, “Çocuklar çok ısrar ediyorlar bende onları kıramıyorum. Onlarla birlikte bende buraya gelerek oyuncaklara biniyorum. Bende bir çocuk gibi çarpışan arabaya biniyorum. Hoşuma gitmiyor da değil. Maalesef vaktimiz olmadığı için fazla gelemiyoruz. Sadece hafta sonları bir gün gelebiliyoruz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 07:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER