ALAPLI´DA YANGIN

Alaplı ilçesinde çalılık alanda çıkan yangın çevrede bulunan tüp deposuna ve evlere sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü.

ALAPLI´DA YANGIN
gundemeregli.com
-Alaplı ilçesinde çalılık alanda çıkan yangın çevrede bulunan tüp deposuna ve evlere sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre Alaplı ilçesine bağlı Aşağıdoğancılar Köyü kapalı pazaryeri mevkisinde çalılık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık 3 dönüm alanda etkili olan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Öte yandan yangının çevrede bulunan tüp depolarına ve evlere sıçramadan söndürülmesi olası bir faciayı önledi
Alaplı Belediyesi İtfaiyesi Müdürü Sinan Taşkın, Yangının tüp deposuna ve evlere sıçramadan söndürülmesinin olası bir faciayı önlediğini söyledi
Özellikle yaz aylarında orman, anız ve ekin yangınların çok olduğuna dikkat çeken Taşkın, çalılık ve anız yangınlarına karşı vatandaşları dikkatli olmaları ve tedbirli davranmaları konusunda uyardı.
Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER