ALAPLI’DA DERENİN TAŞMASI VE SEL ANI AMATÖR KAMERADA

ALAPLI’DA DERENİN TAŞMASI VE SEL ANI AMATÖR KAMERADA
gundemeregli.com-Alaplı´ da Kavuk Kavla Deresinin taşarak taş ocağını basma anı iş yerinde çalışan işçiler tarafından kaydedildi.

Alaplı’da sağanak yağış nedeniyle taşan Kavuk Kavla deresinin bölgedeki bir taş ocağını basması anı iş yeri çalışanları tarafından kaydedildi. Taş ocağına ait bir iş makinesinin üstünden çekilen görüntülerde taş ocağının sel dolayısıyla su altında kaldığı görülüyor.
Öte yandan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak ve yönetim kurulu üyeleri, taş ocağına gelerek incelemelerde bulundu. Bölgede meydana gelen sel afeti dolayısıyla sanayicilerin zararını yerinde tespit ettiklerini belirten Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, ”Bölgemizde bir sel afeti yaşadık. Hepimiz son derece üzgünüz. Sel dolayısıyla dere kenarlarında bulunan sanayicilerimizin zararlarını yerinde tespit ediyoruz. Ben sanayicilerimize geçmiş olsun diliyorum. Bu konuda üzerimize düşen ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.
Taş ocağı sahibi Mustafa Dedekargınoğlu da, Zonguldak genelinde bir afet yaşadık. İlçemizde yaşanan sel dolaysıyla tesisimizde temizlik ve hasar tespit çalışmalarına başladık. Bugün de Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak ve yönetim kurulu üyeleri de tesisimize gelerek hasar tespitinde bulundu. Kendilerine bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2014, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER