Alaplı’da mest eden muhteşem konser

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’nde, Klasik Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.

Alaplı’da mest eden muhteşem konser
Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’nde, Klasik Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.

Alaplı’da düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri, Yaz’a Merhaba Konserleri ile dikkatleri üzerine çeken ilçenin sosyal etkinliklerinin ve aktivitelerinin gelişmesine büyük katkı sağlayan Klasik Türk Müziği Topluluğumuhteşem bir konsere daha imza attı.

Yoğun katılımın olduğu konserde izleyenlere muhteşem bir gece yaşatan şef Nevzat Göl yönetimindeki koro ayakta alkışlandı

Alaplı Kapalı Spor Salonu’nda, Alaplı Belediyesi bünyesinde Aydın Yiğit koordinatörlüğünde kurulu Alaplı Belediyesi Klasik Türk Sanat Müziği Korosu konseri öncesi, aynı zamanda koroda yer alan şair Nermin Karakaya kendi şiir kitabından 2 şiir okudu.

Sunuculuğunu Erdemir Musiki Derneği Sanatçılarından Şule Alkan’ın yaptığı konserde, şef Nevzat Göl yönetiminde çeşitli eserler seslendirildi.

Koro ve solo olarak seslendirilen eserler, izleyenler tarafından beğeni ile alkışlandı.

Belediye Başkan Vekili Belediye Meclis Üyesi Emine Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin´in eşi Aysel Tekinİlçe Emniyet Müdürü Erkan tektaş, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Emre Balci, konserin ardından koro ve saz heyeti ile konseri izleyen Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi sakinlerine karanfil hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER