AMACIMIZ, EREĞLİ’Yİ DAHA İYİ NOKTALARA GETİRMEK

Erdemirli Kadın İşçiler ve İşçi Eşleri Komisyon Başkanı Saniye Odabaş ve üyeler Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

AMACIMIZ, EREĞLİ’Yİ DAHA İYİ NOKTALARA GETİRMEK

gundemeregli.com-Erdemirli Kadın İşçiler ve İşçi Eşleri Komisyon Başkanı Saniye Odabaş ve üyeler Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi bünyesinde kurulan Erdemirli Kadın İşçiler ve İşçi Eşleri Komisyonu Başkanı Saniye Odabaş, komisyon üyeleri ile birlikte Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Başkan Uysal’ın eşi Sevim Uysal’ın da katıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.Erdemirli Kadın İşçiler ve İşçi Eşleri Komisyonu Başkanı Saniye Odabaş, Uysal’a görevinde başarılar dilerken, “Sizlerin Ereğli adına güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Sizinle birlikte Ereğli’ye huzur geldi. Artık dinleniyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal’da, “Sizlere ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi amacımız, Ereğli’yi daha iyi noktalara getirmek. Bunu kişi ve kurumlarla kavga etmeden yapacağız. Kısa sürede önemli başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER