Anadolu Hastanesi ile anlaşma sağlandı

Karadeniz Ereğli Gazeteciler Cemiyeti ile Anadolu hastanesi anlaşma sağladı.

Anadolu Hastanesi ile anlaşma sağlandı

Karadeniz Ereğli Gazeteciler Cemiyeti ile Anadolu hastanesi anlaşma sağladı.

Ereğli Gazeteciler Cemiyeti gazetecilerin faydalanacağı bir sağlık hizmetine imza attı. İlçedeki Ereğli Özel Anadolu Hastanesi ile imzalanan protokol kapsamında derneğe üye olan gazetecilerin, eş ve çocukları ile bakmakla yükümlü oldukları anne ve babalarından oluşan birinci derece yakınları, hastane hizmetlerinden yarı yarıya özel statüde faydalanabilecek.

Konuyla ilgili olara Cemiyet Başkanı Necati Günay, dernek üyeleri ve bazı gazeteciler Hastane Genel Müdürü Şahin Elçi ve Hastane Baş Hekimi Ercan Yalçın’ı ziyarette bulundular.

Günay; “Her insanın sağlıklı olması dilerken sağlığın korunmasında birinci derece destekçi olan Anadolu Hastanesiyle yaptığımız anlaşmanın da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Derneğimize üye olan arkadaşlarımız aileleri Anadolu Hastanesi’nin bütün imkanlarından yarı yarıya faydalanacak. Bütün arkadaşlarımıza bu protokol hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Hastane Genel Müdürü Elçi de, yapılan anlaşmadan memnunluk duyduklarını ifade ederek. “Halkımıza sağlık hizmetini en iyi şekilde verme gayretinde olduğumuz hastanemizde, Gazete çalışanlarına da ayrı hizmet vermekten memnunluk duyacağız” dedi.

Daha sonra Günay ile Elçi hazırlanmış olan protokolü imzaladılar
Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER