Anadolu Hastanesi Yöneticileri, Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

Kdz. Ereğli Özel Anadolu Hastanesi yetkilileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Sağlık Meslek Lisesi´ni ziyaret etti.

Anadolu Hastanesi Yöneticileri, Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti
Kdz. Ereğli Özel Anadolu Hastanesi yetkilileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Sağlık Meslek Lisesi´ni ziyaret etti. 24 Kasım 2015 Salı günü, Kdz. Ereğli Özel Anadolu Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Tuğba Erdoğan, Hasta Hizmetleri Müdürü Başhemşire Derya Çakır Durmuş ile Anadolu Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Bahadır Eritmen ve Cansu Kör Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz´ı makamında ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Korkmaz´ın ve tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü kutlayan Anadolu Hastanesi personeli öğretmenlerin bireylerin ve toplumun üzerinde önemli role sahip olduklarını belirttiler. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Korkmaz, nazik ziyaretlerinden dolayı Anadolu Hastanesi yetkililerine teşekkürlerini sundu. Müdür Korkmaz, öğrenmenlerin toplumdaki yerine dikkat çekerek; Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek biz eğitimcilerin görevidir. Bu nedenle öğretmenlik mesleği kutsal mesleklerden biri olarak tanımlanmaktadır şeklinde konuştu.
 
SAĞLIK MESLEK LİSESİNE ZİYARET
 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Anadolu Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Tuğba Erdoğan, Hasta Hizmetleri Müdürü Başhemşire Derya Çakır Durmuş ile Anadolu Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Bahadır Eritmen ve Cansu Kör Kdz. Ereğli Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Faruk Yılmaz´ı ziyaret ederek, Öğretmenler Günü´nü kutladılar.
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER