Anne Çimenoğlu´na son görev

Anne Çimenoğlu´na son görev

Anne Çimenoğlu´na son görev

Alaplı Belediyesi eski Başkanı ve Ereğli Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu’nun 81 yaşında hayata gözlerini yuman annesi Türkan Çimenoğlu gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Kızılay Karadeniz Ereğli Şubesi eski Başkanlarından Rıdvan Çimenoğlu’nun eşi olan Merhum Türkan Çimenoğlu için 23 Ocak (Bugün)  Bozhane Cami’de, öğle vakti cenaze namazı kılındı. Namaz öncesinde Sezai ve Nevzat- Çimenoğlu, eşi Dilek Çimenoğlu ve merhumenin eşi Rıdvan Çimenoğlu tabut başında taziyeleri kabul etti. Taziye kabulü sırasında uzun kuyruk oluştu.
Merhume Çimenoğlu, alınan helalliğin ardından kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında toprağa verildi.Öte yandan merhume Çimenoğlu ile birlikte akciğer kanserine yenik düşerek hayatını kaybeden 56 yaşındaki Erdemir emeklisi Saim İncenalbantoğlu da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Cenazeye , Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu,Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kamu Hastaneleri Birliği Zonguldak Genel Sekreteri Op. Dr. Muharrem Erdem, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Alp Demir Zorlu, Erdemir Sivil Toplum Kuruluşları ve Sosyal İşlerden Sorumlu Müdürü Gülşin Yöney, eski Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile Çimenoğlu ailesinin yakınları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER