ANNE ŞİKAYETÇİ OLDU

Kdz Ereğli´de ilköğretim okulu öğrencisine cinsel istismarda bulunmaya çalışan 71 yaşındaki bir kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına aldındı.

ANNE ŞİKAYETÇİ OLDU
gundemeregli.com-Kdz Ereğli´de ilköğretim okulu öğrencisine cinsel istismarda bulunmaya çalışan 71 yaşındaki bir kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına aldındı.
Edinilen bilgiye göre, olay, saat 21.30 sıralarında ilçe merkezindeki Atatürk anıtı yanındaki alanda meydana geldi. 9 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi, annesi N.K. (40) ile birlikte iftar sonrası sahile gezmeye gitti. Bir süre sonra annesinden ayrılan ve kendi başına gezmeye başlayan yanına gelen 71 yaşındaki İ.M. ile karşılaştı. 9 yaşındaki çocuğu kendisine yemek alacağı bahanesi ile kandırıp Atatürk anıtı yanındaki çalılıkların arasına götüren İ.M., burada kendisine cinsel istismarda bulunmaya çalıştığı iddia edildi. İlkokul öğrencisinin çığlık atıp yardım istemesi üzerine durumu fark eden çevredeki esnaf çocuğu kurtardı. İ.M. kendisini linç etmeye çalışan esnafın elinden üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartarak korkutması sonucu kurtularak kaçmayı başardı. Olayı gören vatandaşlar polis arayarak durumu anlattı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şehir merkezinde olay yerinden kaçan İ.M.’yi bulmak için çalışma başlattı. İlköğretim okulu öğrencisine cinsel istismarda bulunan 71 yaşındaki İ.M.’nin bulunması için tüm polis ekipleri seferber olurken, arama çalışmalarına Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri de katıldı. İ.M. olaydan yaklaşık bir saat sonra evine gitmeye çalışırken asayiş ve KOM ekipleri tarafından yakalanarak Bağlık polis karakoluna getirilerek gözaltına alındı. Olayı kabullenmeyen ve 9 yaşındaki çocuğun kaybolduğunu düşünerek annesine teslim etmeye çalıştığını ileri süren İ.M. hakkında daha öncede başka bir ailenin çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile şikayetçi olduğu öğrenildi.
Cinsel istismar olayını gören iki kişi karakola gelerek ifade verirken anne N.K. da İ.M.’den şikayetçi oldu. İlköğretim okulu öğrencisi de psikolog eşliğinde karakolda ifade vererek yaşadıklarını anlattı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER