Arslandan Çaturoğlu’na teşekkür

Arslandan Çaturoğlu’na teşekkür

Arslandan Çaturoğlu’na teşekkür

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yat imalatı yapaniş adamı Timur Arslan, Alaplı Balıkçı Barınağının girişinin kapanması ileilgili çalışma başlatan ve bunun takipçisi olacaklarını açıklayan AK PartiZonguldak Millletvekili Faruk Çaturoğlu’nunbu işin peşini bırakmayacağını ve çözüme kavuşturacağına inandıklarınısöyledi.

Alaplı ilçesinde yat imalatı yapan iş adamı TimurArslan, Alaplı Balıkçı Barınağının girişinin kapanması ile ilgili çalışmabaşlatan ve bunun takipçisi olacaklarını açıklayan AK Parti ZonguldakMillletvekili Faruk Çaturoğlu’na teşekkür etti.

DLH tarafından 1995 yılında ihalesi yapılarakyapımına başlanan ve 11 yılda yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en büyükbarınaklardan biri olma özelliğini taşıyan Alaplı Balıkçı Barınağı girişininkumla dolması sonucu 5 yıldır teknelerin girişi ve çıkış yapamadığını belirtenArslan, AK Parti Zonguldak Millletvekili Faruk Çaturoğlu’nun bu sorunuçözeceğine inandıklarını belirterek,” 2006 yılında hizmete açılan balıkçıbarınağımız, Türkiye’nin en büyük barınaklardan biri olma özelliğini taşıyor.Ama maalesef girişinin kumla dolması sonucu barınağa yaklaşık 5 yıldan beribüyük tekneler barınağa giriş yapamıyor. Bu nedenle barınak içinde teknelerimizbalık sezonu öncesi mahsur kalıyor. Bunun yanı sıra barınak ilk açıldığıyıllarda bölgemize ve ilçemize ekonomik anlamda büyük bir katkı sağlıyordu.Dışarıdan gelen büyük balıkçı tekneleri Alaplı balıkçı barınağını tercihediyor. İlçe de konaklayan balıkçı teknelerinde çalışanlar ilçemizdenalışverişlerini yaparak esnafımıza katkı sağlıyordu. Bu anlamda balıkçıbarınağının temizlenmesi ile ilgili AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz FarukÇaturoğlu’nun açıklamaları yüreğimize su serpmiştir. Vekilimizin bu işin peşini bırakmayacağını veçözüme kavuşturacağına olan inancımıztamdır. Kendisine şahsım ve Alaplı halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER